Slovenija

New York Times z visokim dobičkom

New York, 15. 04. 2000 09.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Časopisno in založniško podjetje New York Times je v letošnjem prvem četrtletju zabeležilo čisti dobiček v višini 83,1 milijona dolarjev, kar je 35,3 odstotka več kot v enakem obdobju lani. Prihodki družbe, ki izdaja 24 različnih časopisov in revij, so se v omenjenem obdobju zvišali za 14,1 odstotka na 843,2 milijona dolarjev. Tako visok dobiček je presenetil vse borzne analitike, saj so pričakovali, da bo dividenda na delnico dosegla največ 43 centov, medtem ko je po sedanjih rezultatih dosegla 47 centov, kar je za 13 centov več kot v enakem obdobju lani.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.