Slovenija
Oglas

Nikoli ne boste verjeli, koliko let bo dopolnila Ana Klašnja

Ljubljana, 22. 05. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste se kdaj spraševali, kako svoj brezhiben videz ohranja vedno dobro razpoložena in urejena baletna plesalka Ana Klašnja? Marsikdo ne ve, da bo lepotica letošnje leto dopolnila že 43 let.

Ana Klašnja

Kje se torej skriva skrivnost njenega lepotnega rituala, da ima še vedno tako mladosten in svež videz? Ana nam je zaupala, da je odkrila super naravno kozmetiko Lux-Factor, ki poleg tega, da deluje izredno učinkovito, prav tako ni testirana na živalih, kar je zvezdnici še posebej pomembno.

Ana Klašnja
Krema proti gubam

Gubice bodo morale še malo počakati

Ana nam je razkrila, da jo je v zadnjem času najbolj navdušila krema proti gubicam Lux-Factor, ki prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice ter kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi: »Imam izredno občutljivo kožo in vedno sem le s težavo našla negovalne izdelke, ki moje kože ne bi še bolj razdražili. Ko sem začela uporabljati naravno kremo za obraz Lux-Factor 4D HYALURON, sem prenehala preizkušati druge, saj izredno blagodejno vpliva na moje težave. Zaradi narave dela sem pogosto močno naličena, ličila pa znajo kožo precej razdražiti. Kremo 4D HYALURON hitro nanesem, se lepo razmaže in hitro vpije, moja koža pa je po njej gladka in tudi pri 43. še vedno čvrsta, elastična ter sijoča

Ultra dolge naravne trepalnice

Ana pa nam je izdala še eno lepotno skrivnost, in sicer, kako neguje svoje čudovite in ultra dolge trepalnice: »Zaradi narave dela veliko pozornosti posvečam svojemu videzu in pri tem mi več kot pomaga tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, s katerim sem vsaj za 30 % podaljšala svoje naravne trepalnice. Za nastope včasih še uporabim umetne trepalnice, a Lux-Factorjev serum poskrbi, da se ob tem moje naravne ne poškodujejo. Zares enostaven nanos in super proizvod. Priporočam!« Serum za naravno podaljševanje trepalnic Lux-Factor je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji. 

Ana Klašnja
Ana Klašnja

Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic Lux-Factor primerna tudi za najbolj občutljive oči. V samo 2-4 tednih vam pomaga do gostejših, daljših, temnejših in bolj privihanih trepalnic, deluje pa tudi na obrveh

V kolikor bi želeli najbolj učinkovito kremo proti gubicam in serum za naravno podaljševanje trepalnic preizkusiti tudi vi, lahko to sedaj storite po super promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom, samo na spletni strani www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07.

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3