FIT 24UR
Oglas

Nor način hujšanja, ki je zrušil internet! Zakaj?

Ljubljana, 17. 05. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Naša ekipa je preizkusila »čarobni« način hujšanja, o katerem govori že cela Slovenija. Preverite kakšni so bili rezultati! Zato nas je zanimalo, če obstaja dieta, ki ne koristi samo kratkoročno, pač pa ob zmanjšanem vnosu kalorij poskrbi tudi za pospeševanje metabolizma.

Pri večini diet je vse skupaj precej enostavno – z večino diet “umetno” zmanjšamo vnos kalorij (jemo manj), naš metabolizem ostane tak kot prej, po koncu diete pa zato zelo hitro spet nazaj pridobimo izgubljene kilograme.

Je možno doseči takšne rezultate do letošnjega poletja?
Je možno doseči takšne rezultate do letošnjega poletja? FOTO: Slimall

Zato nas je zanimalo, zakaj kar naenkrat vsi tako hvalijo »SlimAll dieto« in odločili smo se preveriti!

Preizkusili smo dieto imenovano SlimAll, katere temelj je čaj za hujšanje SlimAll. Čeprav se sliši skoraj neverjetno ta čaj ni obnorel samo Slovence pač pa tudi Hollywoodske zvezdnike in zvednice, kot so Victoria Beckham, Oprah Winfrey in mnoge druge.

Kje je trik?

Trik čaja za hujšanje SlimAll je v tem, da ob zmanjševanju občutka lakote (kar posledično pripelje do zmanjšanega vnosa kalorij) hkrati tudi pospešuje metabolizem, tako da 100% naravno in brez odrekanja pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov!

Japonski znanstveniki so dokazali, da samo pitje čaja SlimAll poveča topljenje maščob za kar 12%, hkrati pa polifenoli v čaju preprečujejo vpijanje maščob in holesterola v telo za več kot 50%! Zato je čaj med ljudmi dobil naziv »topilec maščob«.

>> KLIKNI TUKAJ, če želiš tudi ti izgubiti kilograme na zdrav način, a brez mučenja <<

Vemo, nekateri boste dejali, da ima lahko vsak čaj takšne učinke, vendar je hkrati bilo dokazano tudi to, da SlimAll kar 250% bolje pospešuje metabolizem kot zeleni čaji.

Glede na navedene dokazljive številke in številne pozitivne komentarje drugih kupcev, smo se odločili, da ga preizkusimo tudi sami.

Naš načrt je bil sledeč:

1. Naročiti SlimAll čaj na uradni strani SlimAll.si (saj baje obstajajo tudi slabe kopije čaja, mi pa smo želeli preizkusiti original)
2. Ne spreminjati svojih življenjskih navad in ohraniti 4 obroke dnevno
3. Spremljati rezultate vsaj 1 mesec in zapisati rezultate
4. Shujšati vsaj 5kg (iz 70kg na 65kg) v enem mesecu za pozitivno oceno

Prvi teden SlimAll diete, 31.12. – 7.1.
Prvi teden SlimAll diete, 31.12. – 7.1. FOTO: Slimall

V torek 31.12. (že en dan po naročilu) sem na dom prejela svojih 100 čajnih vrečk v pakiranju, ki je bil diskretno zapakiran (kar mi je pomembno, ker ne želim, da ravno vsi poštni uslužbenci vedo, da želim shujšati). Prvi vtis dober. Ampak naročili smo predvsem zaradi tega, da shujšamo, kajne?

Čaj sem pila po navodilih, pol ure pred vsakim obrokom, se pravi 4x dnevno (zajtrk, malica, kosilo, večerja). Ker malico jem v službi, sem si zjutraj naredila čaj za cel dan in ga nesla v termoski. V torek 7.1. sem stopila na tehtnico – 2,5kg manj! Vendar po mojih izkušnjah je to pri vsaki dieti normalno, ker na začetku najprej odvajamo vodo. Bomo videli kako se bo nadaljevalo.

 

 

 

 

 

 

Drugi teden SlimAll diete 8.1. – 14.1
Drugi teden SlimAll diete 8.1. – 14.1 FOTO: Slimall

Čaj sem še naprej redno pila pred vsakim obrokom, zjutraj in zvečer toplega, čez dan pa ohlajenega, ker je zunaj že malo bolj

toplo in mi tako bolj paše. Občasno v čaj stisnem tudi malo limone. Na okus sem se hitro navadila, zdaj mi je dejansko postal všeč. Počutim se dobro, občutek imam kot da pridobivam na energiji čez dan, saj popoldan nisem več zaspana in nimam več popoldanskih počitkov.

V torek zvečer, 14.1. sem se ponovno stehtala. Tehtnica je pokazala 64,5kg! Nisem mogla verjeti svojim očem, saj že dolgo nisem imela manj kot 65kg, tudi z dietami ne. Shujšala sem 5,5kg v 2 tednih! Začenjam verjeti, da je tale način hujšanja super, ampak nadaljujmo in bomo videli končni rezultat. Imela sem tudi že diete, kjer sem se po začetnem hujšanju spet hitro zredila nazaj. Je pa pozitivno, da zdaj ne čutim prav nobene lakote in nimam občutka, da hrano kaj preveč pogrešam, kot sicer pri večini drugih diet. Enostavno se mi zdi, da moje telo potrebuje manj hrane kot prej.

 

 

 

 

Tretji teden SlimAll diete 15.1. – 21.1.
Tretji teden SlimAll diete 15.1. – 21.1. FOTO: Slimall

Med obroki se že vidno pozna, da je moj apetit konkretno manjši, saj to opažajo tudi ostali. Zdaj dejansko pojem veliko manj in veliko prej sem sita. Prej pogosto kar nisem mogla nehati jesti, po obroku pa sem redno pojedla še kakšno sladico in prigrizek. Zdaj me glavna jed že tako nasiti, da ne pomislim na to. Razen zvečer kaj malega še prigriznem (med gledanjem filma), a to je bolj iz navade in za moj lastni užitek. Energija pa prav tako ne pojenja – počutim se odlično!

V soboto zjutraj sem se stehtala pred odhodom na vikend. 8,5kg manj! To je neverjetno! Navdušena sem! Tako sem srečna, da bom vso svojo odvečno energijo takoj po tejle mesečni dieti vložila tudi v šport, obljubim!

Nekateri mi pravijo, da kar ne verjamejo, da vmes “na skrivaj” ne športam. Tudi to bo prišlo na vrsto, ampak zaenkrat se res želim v celoti posvetiti temule našemu eksperimentu.

 

 

 

 

Zadnji teden SlimAll diete 22.1. – 29.1.
Zadnji teden SlimAll diete 22.1. – 29.1. FOTO: Slimall

Bila sem prisiljena malce zmanjšati količino čajev, saj mi jih je začelo zmanjkovati, za zadnji teden mi jih je ostalo le dobrih 10, ampak glede na to, da smo želeli narediti test z 1 pakiranjem, sem vztrajala in dnevno popila 1-2 čaja, sicer pa bi zagotovo že zdaj naročila novo pakiranje čajev.

Konec koncev sem do sedaj že shujšala 8,5kg in tudi če bi ostalo tako, bi bila moja misija uspešna. V zadnjem tednu sem z 1-2 čaji na dan shujšala še dodaten kilogram in skupno tako shujšala 9,5kg v 1 mesecu, prepričana pa sem da v kolikor bi tudi zadnji teden pila čaj v priporočeni količini, ne bi bil problem preseči 10kg, vendar dejansko tega niti ne potrebujem.

Ekipa je navdušena, nekatere sem spodbudila, da bodo tudi sami začeli s SlimAll dieto, upam pa da sem tudi kakšnim bralcem pomagala pri odločitvi. Zdaj se počutim tako dobro, da sem se vpisala na tečaj teka, hkrati pa sem naročila nov čaj, s katerim bom vzdrževala obstoječo težo, ki je zame idealna.

>> KLIKNI TUKAJ, če želiš tudi ti izgubiti kilograme na zdrav način, a brez mučenja <<

Pa še beseda ali dve o ceni – do sedaj sem na diete zmetala na stotine evrov, tale čaj pa me je pravzaprav stal 1,3eur/dan (100 čajev v 30 dneh) oz. 40 centov na čaj, kar je pravzaprav manj, kot če naročim kavo ali čaj med malico…

Če želite tudi vi preizkusiti tale čarobni čajček kliknite na www.SlimAll.si in spodaj na dnu izpolnite svoje podatke ter ga preizkusite. Za tiste, ki pa ne marate naročanja po internetu pa je na voljo tudi številka 07 600 3005, kamor sem tudi sama klicala in poleg tega, da smo opravili naročilo mi je prijazni operater zelo strokovno odgovoril na vsa moja vprašanja.

Revolucionarni čaj SlimAll, hit pred letošnjim poletjem
Revolucionarni čaj SlimAll, hit pred letošnjim poletjem FOTO: Slimall

 

Naročnik oglasa: E-mesto d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1