Slovenija
Oglas

Nova formula, ki navdušuje tako profesionalce kot tudi stranke – iNOA barva za lase

Ljubljana, 23. 02. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Želite 48% več sijaja*, 100 % prekrivanje sivih las in vidno izboljšanje kakovosti las? V tem primeru je iNOA barva za lase prava izbira za vas!

iNOA
iNOA FOTO: Arhiv ponudnika
Janja Lesjak Štumpfl
Janja Lesjak Štumpfl FOTO: Arhiv ponudnika

Hiter življenjski slog, številne obveznosti, tako zasebne kot poslovne, danes marsikomu ne puščajo veliko prostega časa. Prosti čas želimo kvalitetno preživeti v prijetnem okolju in ko naredimo nekaj zase, je zadovoljstvo neizogibno. Prav takšen idealen pobeg od realnosti je za vsako žensko obisk najljubšega salona, lastniki le-teh pa jim s svojo ponudbo, storitvami in navsezadnje izdelki, ki jih imajo v svojih salonih, iz leta v leto dvigujejo kvaliteto.

Ko gre za barvo las, poznamo ljudi, ki radi eksperimentirajo, in ljudi, ki imajo radi klasike. V obeh primerih je izjemnega pomena kakovost izdelka in strokovnjak, ki mu zaupamo.

Emin Salamović
Emin Salamović FOTO: Arhiv ponudnika

Barva iNOA, ki ji že leta zaupajo ženske po vsem svetu, je nastala pod okriljem svetovno znane blagovne znamke L'Oréal Professionnel. Inovativni formuli od leta 2009, zaupa vse več strokovnjakov , ki so jo je zlahka sprejeli danes pa si brez nje ne predstavljajo vsakdana v njihovih salonih.

Gre za barvo za lase, ki ne vsebuje amonijaka, vsebuje pa kar 60% olja. Izredno prekriva popolnoma sive lase, rezultat pa je lepa in izrazita barva. Lasje so po barvanju kakovostni in negovani, ker barva ne vsebuje amonijaka ni prisoten neugoden vonj, ki je večini moteč.

Barve za lase iNOA pri svojem delu uporabljajo tudi številni saloni po Sloveniji, najnovejša različica pa jih je navdušila že ob prvi uporabi.

Stanka Šimić
Stanka Šimić FOTO: Arhiv ponudnika

Omogoča mi, da strankam zagotovim resnično luksuzno izkušnjo barvanja. Tudi zdaj z vegansko formulo, kar vedno več strank ceni in zahteva, dodaja Janja Lesjak Štumpfl iz frizerskega salona Kreator.

iNOA ponuja razkošno izkušnjo barvanja v salonih, nova formula pa navdušuje tako profesionalce kot stranke. Prijeten občutek na lasišču, veganska formula*, 48% bolj sijoči lasje**, ODS tehnologija (60% olja), brez dodanega voska za lažji nanos, so le nekatere prednosti, zaradi katerih je ta barva tako zaželena.

Emin Salamović iz Kopra pravi Vsekakor to, da v samem procesu barvanja ni neprijetnih vonjav, zahvaljujoč dobro znani formuli, ki ne vsebuje amonijaka. Poleg tega na lasišču med postopkom barvanja ni nelagodja, kakovost las pa je čudovita.

Kar bo močno olajšalo komunikacijo med frizerji in strankami, je iNOA ID – novo diagnostično orodje, s pomočjo katerega je možno barvo preizkusiti tudi virtualno.

Moje stranke pogosto komentirajo, da si ne znajo predstavljati, kako bi določena barva izgledala na njih. Veselim se uporabe te aplikacije, ki bo strankam pomagala predstavljati si samo sebe z novo barvo. Tako tudi sami postanejo del procesa, kar je še bolj vznemirljivo. pravi Stanka Šimić iz velenjskega salona Frizer.

Zanemarljiva ni niti nova ekološka (trajnostna) embalaža, ki je izdelana ki je izdelana iz kartona z FSC certifikatom in aluminijaste tube iz 95 % recikliranega materiala in pokrovčka iz reciklirane plastike.

Poiščite prenovljeno barvo za lase iNOA v salonih L'Oréal Professionnel.

*Brez sestavin in drugih izdelkov živalskega izvora.

**Inštrumentalni preizkus v primerjavi z lasmi pred barvanjem

Sledite nam na Instagram profilu:

@professional_hair_beauty_arc, kjer najdete več informacij o izdelkih.

iNOA ID Poiščite v Style My Hair Pro aplikaciji
iNOA ID Poiščite v Style My Hair Pro aplikaciji FOTO: Arhiv ponudnika

Naročnik oglasa je ARC-Kranj d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni