Slovenija

Nova galerija v Ljubljani

Ljubljana, 30. 01. 1998 13.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mariborska galerija M-ART, ki praznuje osmo leto obstoja, odpira podružnico v Ljubljani, na Mestnem trgu 10. Tudi v ljubljanskih galerijskih prostorih bodo skrbeli za širitev znanja o likovni umetnosti, pripravljali bodo redne mesečne dražbe umetnin in uokvirjali slike.

Sicer je galerija M-ART doslej pripravila že prek 30 razstav domačih in tujih umetnikov, izdala več katalogov in monografijo, pripravila približno 40 dražb likovnih del, bila pa je tudi ena prvih slovenskih galerij, ki se je predstavila na internetu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.