Slovenija

Nova različica razvojnega sistema Microsoft Visual InterDev

Ljubljana, 04. 02. 1998 17.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Microsoft
Komentarji
0

<b>Microsoft je napovedal novo različico spletnega razvojnega sistema Microsoft Visual InterDevTM, vodilnega orodja za hiter skupinski razvoj podatkovnih spletnih aplikacij. Z različico pred izidom - predvidoma bo na voljo v drugem četrtletju 1988 - bodo lahko razvijalci raziskovali nove značilnosti in začeli razvijati aplikacije za Microsoftov brskalnik Internet Explorer 4.0 in strežnik Internet Information Server. </b>

Nove možnosti različice Visual InterDev 2.0 bodo omogočile izjemno hiter razvoj spletnih aplikacij, ki bodo delovale z vsemi brskalniki in podatkovnimi bazami. Med novimi in izboljšanimi značilnostmi sistema Visual InterDev 2.0 so urejevalnik za HTML, zasnovan po načelu >>kar vidiš, to dobiš<<, podpora za dinamični HTML, razhroščevanje na odjemalski in strežniški strani, izboljšana orodja za podatkovne baze in izboljšana podpora za skupinski razvoj.

Visual InterDev je del celovite zbirke razvojnih orodij Microsoft Visual Studio 97, namenjene razvoju poslovnih aplikacij za operacijski sistem Windows NT Server. V njej so poleg sistema Visual InterDev še razvojni sistemi Visual Basic 5.0, Visual C++, Visual J++ ter relacijska baza podatkov Visual FoxPro.

Visual Studio 97 Enterprise Edition vsebuje še dodatna orodja, med njimi Microsoft Repository, Visual SourceSafeTM, Visual Modeler, Visual Database Tools, Visual Component Manager in razvojno različico strežnika Microsoft SQL Server(TM) 6.5.

Beta različica sistema Microsoft Visual InterDev 2.0 bo predvidoma na voljo v spletu v drugem četrtletju tega leta, ko bo mogoče na naslovu http://www.microsoft.com/vinterdev/ naročiti tudi različico na CD plošči.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.