Slovenija
Oglas

Nova RiviERA: Odprtje povsem prenovljenega hotela resorta LifeClass Portorož

Ljubljana, 23. 05. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Dobrodošli v novo ero sprostitve ob morju

V osrčju Portoroža se bo junija odprl povsem prenovljen Hotel Riviera 4*, ki bo ponudil novo ero popolne sprostitve ob Jadranskem morju. Prenova drugega največjega hotela resorta LifeClass Portorož je bila zasnovana z mislijo na udobje in dobro počutje gosta. Hotel Riviera 4* odlikuje 183 udobnih in sodobno opremljenih sob, suit in predsedniškega apartmaja, v katerih bo sprejel skupno do 424 gostov. V sklopu hotela bo tudi bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo SeaSpa, ki bo gostom na voljo vse dni v letu. 

Novo ero bo zaznamovalo tudi ponovno odprtje edinstvenega centra za tajske masaže in nego telesa Wai Thai, ki bo dodatno nadgradilo obstoječo obsežno wellness ponudbo hotelov LifeClass Portorož in gostom ponudilo edinstveno sprostitev in regeneracijo v času bivanja. 

Novo ero bo zaznamovalo še ponovno odprtje prenovljenega centra za tajske masaže in nego telesa Wai Thai.
Novo ero bo zaznamovalo še ponovno odprtje prenovljenega centra za tajske masaže in nego telesa Wai Thai. FOTO: Arhiv ponudnika

Udobje za vse želje in potovalne navade 

V prenovljenem hotelu vas bo sprejela sodobna estetika z obmorskim pridihom. Sobe zagotavljajo oddih v popolnem miru in zasebnosti, po želji tudi s pogledom na morje. Hotel bo ponujal nastanitev v udobnih dvoposteljnih sobah z zakonskimi ali ločenimi ležišči in družinskih sobah.

Sobe so zasnovane tako, da sledijo potrebam različnih navad gostov, standardov bivanj in tipov potovanj. Na voljo bo 12 enoposteljnih sob, 124 sob z dvojnimi in zakonskimi ležišči, 40 družinskih sob, 6 suit in predsedniški apartma. Za tiste, ki se radi prebujajo ob idiličnem razgledu, bodo na voljo sobe s pogledom na morje in sobe z balkonom, družinske pa dodatno še z udobnim raztegljivim ležiščem.

Za gostje željne vrhunskega umika in ekskluzivne bivalne izkušnje bo na voljo šest suit v velikostih od 35 m do 82 m. Suite bodo ponujale nadgradnjo bivanja ob morju z dodatnim udobjem in edinstveno lokacijo v višjih nadstropjih hotela. Dve od šestih suit imata prostore razporejene v dveh nadstropjih, čisto vse pa zagotavljajo nadstandardno udobje z dvema ali tremi kopalnicami, dnevnim prostorom, dodatnimi ležišči in dih jemajočim panoramskim pogledom na piranski zaliv.

Za goste, ki iščejo ekskluzivno udobje, bo na voljo predsedniški apartma v dveh nadstropjih, ki se razprostira na impresivnih 91 m površine. Ponujal bo dve elegantno opremljeni dvoposteljni sobi, udoben dnevni prostor s fotelji, prostor z omizjem za več oseb, dve kopalnici ter nepozaben panoramski pogled na Jadransko morje.

Hotel Riviera 4* odlikuje 183 udobnih in sodobno opremljenih sob, suit in predsedniškega apartmaja, v katerih bo sprejel skupno do 424 gostov.
Hotel Riviera 4* odlikuje 183 udobnih in sodobno opremljenih sob, suit in predsedniškega apartmaja, v katerih bo sprejel skupno do 424 gostov. FOTO: Arhiv ponudnika

Moderno oblikovana oaza miru le korak od plaže

Hotel Riviera 4* je lociran le nekaj korakov od urejenih hotelskih plaž Meduza 4* in Meduza Exclusiv 5*, ki ponujajo zasebnost in možnosti za počitek na plaži.

Poleg prenovljenih sob se ponaša tudi s privlačno lokacijo. Nahaja se v bližini Term Portorož, ki obiskovalcem ponujajo thalasso, lepotne, ajurvedske in rehabilitacijske storitve ter obsežen kompleks savn in termalne bazene v 6 centrih dobrega počutja.

V neposredni bližini hotela so še restavracije, ena najbolj atraktivnih kolesarskih poti v Evropi - Parenzana ter srednjeveški Piran.

Vsi željni počitka in miru bodo pri prenovljenem hotelu cenili bližino bazena SeaSpa z ogrevano morsko vodo in obsežnega prenovljenega centra za tajske masaže Wai Thai, ki so del kompleksa hotela.

Zaradi te izjemne lege bo Hotel Riviera 4* priljubljen tako za goste, ki iščejo sproščujoč umik, za tiste, ki bi radi udobno bivali na poslovni poti ali za družinske počitnice na varni destinaciji z dostopom do urejene plaže in bazena.

Hotel svoja vrata odpira junija. Rezervacije za poletne mesece so že odprte.
Hotel svoja vrata odpira junija. Rezervacije za poletne mesece so že odprte. FOTO: Arhiv ponudnika

SeaSpa: 1.500 m bazenskih površin za nepozabno sprostitev

V prenovljenem hotelu se nahaja tudi bazenski kompleks SeaSpa, kjer vas čaka 1.500 m ogrevanih bazenskih površin z morsko vodo. Prenovljeni bazenski kompleks bo ponujal sprostitev za vse starosti v vseh letnih časih.

Prenovljen Wai Thai Center: Tradicija in Sodobno Razvajanje

Po odprtju Hotela Riviera se bo ponovno odprl tudi prenovljeni center Wai Thai, ki je znan po svoji tradiciji tajskih masaž in naravne nege telesa. Center bo ohranil svoj tradicionalni tajski ambient, hkrati pa obogatil ponudbo s sodobnimi pristopi za popolno sprostitev ter obnovo telesa.

Pridružite se nam junija v novi RiviERI, kjer se prepletajo udobje, eleganca in neprekosljivo gostoljubje. Z vsemi ugodnostmi na dosegu roke in gostoljubnostjo osebja se bo Hotel Riviera 4* kmalu uvrstil med vaše najljubše destinacije za popoln morski oddih.

Vabimo vas, da v Hotelu Riviera odkrijete novo ero bivanja, kjer vsak trenutek ob morju postane dragocen spomin.

Informacije in rezervacije: 056929001 ali na booking@lifeclass.net

V Hotelu Riviera se nahaja tudi bazenski kompleks SeaSpa, kjer vas čaka 1.500 m² ogrevanih bazenskih površin z morsko vodo.
V Hotelu Riviera se nahaja tudi bazenski kompleks SeaSpa, kjer vas čaka 1.500 m² ogrevanih bazenskih površin z morsko vodo. FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasne vsebine je Istrabenz Turizem d.d.