Slovenija
Oglas

Nova spletna stran za okolju bolj prijazno 'listanje' po katalogih

Ljubljana, 08. 04. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Z marcem je zaživela nova spletna stran Mojikatalogi.si, na kateri lahko le z enim klikom dostopate do katalogov različnih ponudnikov. Po katalogih lahko brskate kjerkoli in kadarkoli, uporabniška izkušnja je namreč zelo enostavna. Ponudbe različnih trgovcev lahko primerjate iz udobja svojega kavča ali pa takrat, ko ste že v trgovini. Na svoj nabiralnik pa lahko zdaj prilepite rumeno nalepko, da ne želite reklam, in tako poskrbite za manj odpadkov ter s tem prispevate k zeleni revoluciji.

Moji katalogi

Nova spletna stran Mojikatalogi.si tako na enem mestu združuje digitalne kataloge različnih ponudnikov. Cilj spletne strani pa je, da se zmanjšajo odpadki papirja ter stroški, ko nam poštar skoraj vsak dan prinese kakšen katalog. Ti nam sicer pridejo prav, da smo vedno seznanjeni z novostmi, ugodnostmi in akcijami, ki jih ponujajo naši trgovci, vendar pa se nam nato ti katalogi pogosto kopičijo, ali pa jih zavržemo še isti dan, a kaj ko se potem čez nekaj dni ne moremo spomniti, kje smo videli, da bo neka stvar, ki jo nujno potrebujemo, na voljo po  bolj ugodni ceni, nato pa sledi brskanje po spletu ponudnika, ki nam vzame nekaj časa.

Zato smo kataloge združili na enem mestu - Mojikatalogi.si, ki vam ponuja hiter in pregleden dostop do digitalnih katalogov različnih ponudnikov. "Osnovna ideja projekta Mojikatalogi.si je ustvariti sinergijo med našimi partnerji in potrošniki, ki vsak dan spremljajo novice in koristne informacije prek naših platform. Ponudniki bodo s svojimi blagovnimi znamkami prav tukaj našli zaupanja vrednega partnerja za doseg ciljnih javnosti, potrošniki pa rešitev, ki jim bo omogočala hiter in pregleden dostop do želenih informacij ter s tem prihranek pri času in denarju. Dodatno pa z digitalnim pristopom skrbimo tudi za varovanje našega okolja," je tako pojasnila Anja Rus, vodja internetnega trženje na ProPlus.

Mojikatalogi.si omogočajo pametne prihranke pri času in denarju

Prijavite pa se lahko tudi na prejemanje aktualnih ponudb. "Članstvo v mailing listi in SMS-klubu omogoča, da so uporabniki o super akcijah obveščeni med prvimi, hkrati pa jim prinaša mesečne nagradne žrebe za praktične nagrade. V aprilu podarjamo za več kot 1300 evrov nagrad," še poudari vodja internetnega trženja na ProPlus.  

Kot nam pojasni Saša Kene, projektni vodja na oddelku tehnike pri ProPlus, je bila priprava strani z vidika zagotavljanja hitrega odzivnega časa in dobre uporabniške izkušnje kar velik tehnični izziv: "Dodatno je velik del predstavljal tudi organizacijski vidik pridobivanja in kategoriziranja katalogov ter ustvarjanja novih delovnih procesov. Seveda pa bomo, ko se bo večala količina prikazanih katalogov, tudi vseskozi izboljševali uporabniško izkušnjo, sledili spletnim trendom in poslušali svoje uporabnike."

Stran Mojikatalogi.si omogoča hitro in enostavno pregledovanje katalogov tako na namiznih kot na mobilnih napravah. Uporabniki lahko izbirajo med več kategorijami, razvrščajo kataloge po času izteka ali po novo objavljenih datumih.

Sodelujte v veliki nagradni igri, v kateri se lahko potegujete za ugodnosti ponudnikov in večje praktične nagrade v vrednosti več kot 1.300 €.

Ne zamudite priložnosti in se z izpolnjeno spodnjo prijavnico potegujte za eno od bogatih nagrad. 

Aprilska nagradna igra - za več kot 1.300 € nagrad

- Braun laserski odstranjevalec dlačic (572,68 €)

- Braun brivnik (254,09 €)

- 5x5 bonov trgovcev v vrednosti 20 € (500 €), ki jih podarjajo: Lidl, M Tehnika, Bauhaus, OMV, TUŠ.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Naročnik oglasa je PRO PLUS d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3