Slovenija
Oglas

Novi Izganjalci duhov so kino zabava za vso družino!

Ljubljana, 08. 04. 2024 09.43 | Posodobljeno pred 17 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V ameriških kinematografih je film prepričljivo na prvem mestu.

Po premiernem vikendu v ameriških kinematografih novi del priljubljene franšize še naprej privablja občinstvo v kinematografe. Novi film združuje prvotne izganjalce z mlajšimi generacijami, zato bo v njem lahko uživala vsa družina.

 Gledalci hvalijo prijetno nostalgično vzdušje, izjemne učinke, družinski duh filma in to, da daje zgodba več prostora izvirni zasedbi prvega filma iz daljnega leta 1984. Poleg hollywoodskih zvezdnikov naših časov, kot so Paul Rudd, Patton Oswalt in Kumal Nanjiani, so tu še legendarni zvezdniki 80. let Bill Murray, Dan Aykroyd in Ernie Hudson, a tudi mlajša igralca, znana iz Netflixovih uspešnic, Finn Wolfhard in McKenna Grace.

Film bo v formatih Atmos od 11. aprila na sporedu v domačih kinematografih, kjer bodo imeli ljubitelji Izganjalcev duhov priložnost videti, kako se bo mlajši in starejši igralski zasedbi uspelo spopasti z novim zlobnim duhom Garrakom, ki grozi, da bo zamrznil ves svet, potem ko so ga iz malomarnosti izpustili in starodavnega zapora.

Napovednik prikazuje Trevorja, Phoebe in Garyja nekaj let potem, ko so se znebili poltergeista v prejšnjem filmu, predstavi pa nam tudi, kaj so stari izganjalci duhov počeli do zdaj ... 

Režiser novega filma je Gil Kenan (animirani film Hiša pošasti in božični domišljijski film Deček po imenu Božiček), ki je pri prejšnjem delu Izganjalcev duhovZapuščina – sodeloval kot scenarist in producent, v glavnih vlogah pa se vračajo Finn Wolfhard (Netflixova uspešnica Stranger Things; grozljivka Tisto), Mckenna Grace (filmi Jaz, Tonya, Stotnica Marvel, distopična serija Deklina zgodba in Netflixova srhljiva miniserija The Curse of the Hill House) in Paul Rudd (Marvelov Ant-Man, Voditelj vrača udarec in Jebeš novice; serija Samo umori v stavbi). 

Vrača se tudi originalna zasedba iz prvih dveh filmov! Tu so spet Bill Murray (Charliejevi angelčki, Neskončni dan, Dobrodošli v deželi zombijev, glas Garfielda v filmih iz let 2004 in 2006), Dan Aykroyd (Pearl Harbor; izvirna zasedba Saturday Night Live) in Ernie Hudson (filma Vran, Roka, ki ziblje zibko, seriji Oz, Heroji), v novih vlogah pa nastopata Patton Oswalt (serije Dva moža in pol, Domače kraljestvo, BoJack Horseman in The Sandman; glas v filmu Ratatouille) in Kumal Nanjiani (Silicijeva dolina, Zona somraka, Welcome to Chippendales, film Večni). 

Film Izganjalci duhov: Ledena grožnja bo pri nas na sporedu od 11. aprila, vam pa ne preostane drugega, kot da zberete svojo družino in jo odpeljete na čudovit kino spektakel v duhu 80. let!

 

Naročnik oglasne vsebine je Confilm d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3