Slovenija

Novi stari printer

London, 14. 04. 2000 16.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Agencija Net
Komentarji
0

V Veliki Britaniji so izdelali računalnik/printer, ki ga je že pred 150-imi leti zasnoval konstruktor in matematik Charles Babbage. Žal ga zaradi nasprotovanja javnosti nikoli ni dokončal, danes pa so to storili sodobni inženirji po njegovih načrtih. Printer popolnoma natančno izračuna in nato tudi natisne rezultate matematičnih formul, ki so jih takrat računali s pomočjo tablic. Seveda je človeški faktor igral pomembno vlogo pri računanju, zaradi česar je prihajalo do številnih napak.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.