Slovenija
Oglas

Novo – z enim klicem do rešitve vaših pravnih težav!

Ljubljana, 09. 01. 2013 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Pravni telefon je nova storitev, namenjen vsakemu, ki potrebuje HITRO, STROKOVNO in UGODNO rešitev pravnih težav.

Zagotavljamo strokovno storitev pravnega svetovanja po telefonu V VSAKI SITUACIJI in ZA VSAKOGAR, najsi gre za vprašanje zaposlitve, prekrškov, odškodnin, socialnega varstva, družinskih zadev, pokojnin, dedovanja, pogodb, varstva potrošnikov, gradnje, nepremičnin ali pa zgolj za razrešitev dileme, če ste v resnih težavah in potrebujete odvetnika. Za večino pravnih težav namreč zadostuje že klic na našo pravno številko in vaša pravna varnost bo zagotovljena. Veliko lahko izgubite, če svojih pravic ne poznate, zato smo vam na voljo vsak dan, od 7.00 do 22.00, 365 dni v letu.

Kakšne so prednosti telefonskega pravnega svetovanja?

Za svetovanje je takoj na voljo specializiran pravni strokovnjak, ki se vsakodnevno ukvarja le s pravnimi področji, na katerih svetuje. Tako vam lahko zagotovimo kakovosten nasvet za skorajda vsako pravno težavo.

Vsi pravni nasveti in informacije na eni številki!

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Hitra odzivnost je v pravu ključnega pomena, saj po poteku nekaterih rokov ni mogoče več učinkovito zaščititi svojih pravic. Zato vam priporočamo, da si shranite našo številko in nas pokličite takoj, ko potrebujete pravni nasvet. Nepoznavanje pravic ali prepozen odziv vas lahko namreč drago stane.

95 % klicev je rešljivih takoj po telefonu! Povprečno trajanje pogovora je le 6 minut, povprečen strošek klica le 12 €.

Za telefonski pravni nasvet ni treba nobenega naročanja, ni stroškov poti in ni čakanja!


Ali je klic anonimen?


Klic je 100-odstotno anonimen. Ne obstaja nobena obveznost, da bi morali kakor koli razkriti svojo identiteto. Tudi vsi podatki, ki jih v postopku zahtevate ali navajate, so zaupne narave.

Zakaj ima Pravni telefon številko 090?

Številka 090 30 60 je premijska številka in se uporablja tudi za pravno svetovanje. Številko 090 30 60 smo izbrali zato, ker ponuja enostavno obračunavanje za vas in omogoča plačilo pravnim svetovalcem, saj vam zaupajo vse dragocene pravne nasvete neposredno preko telefona.

Kaj moram pripraviti, preden pokličem?

Pred pogovorom svetujemo, da si pripravite:
• oporne točke vprašanj, ki vas zanimajo, in tako prihranite čas,
• priporočljivo je, da pripravite tudi dokumentacijo, ki se nanaša na vaš primer,
• med pogovorom si lahko sproti zapisujete pomembne informacije, da jih pozneje ne pozabite.
(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Koliko stane in kako se obračunava storitev Pravni telefon?

Ničesar ne skrivamo! Klic na našo pravno številko 090 30 60 iz omrežja Amis stane 1,99 €/min. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater in se giblje od 1,95 € do 2,86 € na minuto. Točne cene različnih operaterjev so navedene na naši spletni strani.

Cena storitve zajema tudi plačilo svetovalca in zato ne plačujete nobenih drugih stroškov. Ker so svetovalci plačani za svetovanje po telefonu, vam bodo zaupali prav vse pravne nasvete in rešitve takoj po telefonu. Tako vam v večini primerov ne bo treba zapravljati za nadaljnja pravna svetovanja. Plačilo za storitev se izvede preko računa, ki ga vsak mesec prejmete za telefon, s katerega ste klic opravili.

Kako poteka telefonsko pravno svetovanje in komu je storitev namenjena?

Ko pokličete na našo pravno številko, vas pozdravi avtomatski odzivnik, ki vas povpraša, za katero pravno področje želite nasvet. Ko izberete posamezno pravno področje (pritisnete številko od 0 do 9), vas takoj povežemo s pravnim strokovnjakom za to področje. Svetujemo vam, da na naši spletni strani www.pravnitelefon.si predhodno preverite, pod katero področje spada vaš problem, in se tako čim prej povežete s svetovalcem. Tak način izbire smo pripravili zaradi zagotavljanja višje kakovosti pravnega svetovanja, saj vam na izbranem področju svetujemo le svetovalci, ki imamo dolgoletne izkušnje in znanja s tega področja. Svetujemo vam izkušeni pravni strokovnjaki, ki se vsakodnevno ukvarjamo s težavami navadnih ljudi. Vsi svetovalci so objavljeni na spletni strani www.pravnitelefon.si.

Naše stranke znamo pozorno poslušati in jim zapletene pravne rešitve enostavno predstaviti. Storitev je še posebej namenjena klicateljem, ki potrebujejo nasvet o možnostih za uspeh v postopku, o pravicah, ki jim pripadajo, o kršitvah, ki so jih deležni, o tem, kako ravnati v posameznih postopkih (delovnih, davčnih, izvršilnih, inšpekcijskih, gradbenih, prekrškovnih, ločitvenih) itd. Iz naših izkušenj vemo, da se ljudje prepogosto svojih pravic premalo in prepozno zavedajo. Posledice pa so lahko nepričakovane in hudo prizadenejo.

Zato dovolite, da ZA VAŠE PRAVNE SKRBI POSKRBIMO MI!

Pravni telefon – telefonsko pravno svetovanje 090 30 60*
(Cena klica iz omrežja Amis je 1,99 €/min. Za klice iz drugih omrežij ceno določa vaš operater.)

www.pravnitelefon.si

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni