Slovenija
Oglas

Novost za vse ljubiteljice dolgih trepalnic

Ljubljana, 30. 01. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Končno vam lahko zaupamo skrivnost in predstavimo najboljši možni izdelek za naravno dolge in močne trepalnice, ki ga je v zadnjem mesecu testiralo že ogromno uporabnic.

LF

Še bolj učinkovit in vrhunski izdelek za naravno rast trepalnic 

Izjemno popularen in hvaljen serum Eyelash smo nadgradili in mu dodali VITAMIN C, ki omogoča še boljše in hitrejše rezultate. Poleg tega pa smo vam želeli omogočiti najugodnejšo možno ceno in lahko sedaj prejmete serum Eyelash v kar 5 ml embalaži. V stari različici smo ga ponujali v 3 ml embalaži, sedaj pa za isto ceno, dobite serum, ki bo zadostoval za kar 2 meseca uporabe, v kolikor ga uporabljate prvič. Če pa serum uporabljate samo za vzdrževanje rezultatov pa ga boste imeli za kar 3 mesece uporabe. 

LF

Prenovljen serum Eyelash sedaj vsebuje še izjemen vitamin C

- Vitamin C je vodotopen vitamin in močan antioksidant, ki pomaga zaščititi celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.

- Je nujen za sintezo kolagena, strukturne beljakovine, ki zagotavlja podporo in elastičnost različnim tkivom, vključno s kožo, krvnimi žilami in vezivnim tkivom.

- Pomemben je tudi za ohranjanje zdravja oči, saj lahko pomaga preprečiti ali upočasniti napredovanje s starostjo povezanih očesnih bolezni. 

- Ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravih krvnih žil, ki oskrbujejo tvoje mešičke s potrebnimi hranili za rast.

Zakaj smo serumu dodali vitamin C? 

Serum za rast trepalnic je izjemen izdelek za vse, ki si želite lepih, dolgih in močnih trepalnic. Vitamin C ima številne prednosti za rast in zdrav izgled trepalnic, saj spodbuja tvorbo kolagena, deluje kot antioksidant, povečuje absorpcijo drugih hranil, spodbuja obnovo celic in posledično izboljša teksturo trepalnic. 

LF

Zakaj ga obožujemo?

Je profesionalna klinično preizkušena terapija za pospešeno rast in čudovit videz vaših trepalnic. Zaradi 100 % naravnih sestavin, je primeren za uporabo tudi na občutljivih očeh in ne povzroča alergijskih reakcij. Serum Eyelash z dodanim vitaminom C pomaga izboljšati dolžino, gostoto in poskrbi za zdrav izgled vaših trepalnic. Že po nekaj tednih uporabe boste lahko opazili razliko, prav tako pa je primeren tudi za tiste, ki uporabljate umetne trepalnice.

Kako deluje?

Preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje, ob enem pa vzpodbudi rast novih dlak – s tem poskrbi za gostejše trepalnice. Zaradi skrbno izbranih sestavin je serum Eyelash primeren tudi za sočasno uporabo z ličili. S 5 ml embalažo seruma si boste zagotovili dodatni prihranek in ob redni uporabi dosegli čudovit volumen svojih naravnih trepalnic.

LF

Vitamin C v serumu

Je antioksidant, ki pomaga zaščititi trepalnice pred prostimi radikali, ki bi lahko poškodovali celice trepalnic in upočasnili njihovo rast. Spodbuja tvorbo kolagena, hkrati pa je tudi pomemben faktor za dolge in močne trepalnice. Ohranja zdravje oči in preprečuje nastanek očesnih bolezni.

So vaše obrvi redke in svetle?

Obrvi so okvir obraza. Večina žensk si želi goste in lepo oblikovane obrvi, ki popolnoma spremenijo poteze in obliko obraza. Če so vaše obrvi zaradi puljenja redke, boste z njimi težko dosegli videz, ki ga želite. Serum Eyelash lahko uporabite tudi na obrveh in zagotovo boste navdušene nad rezultati. Spodbuja rast dlak v korenu, preprečuje izpadanje in lomljenje, s tem pa pospeši rast obrvi in rezultati so vidni že po 2 tednih uporabe. 

Poslovite se od maskare in umetnih trepalnic tudi vi!

Svoj serum Eyelash lahko naročite le na spletni strani www.luxfactor.com na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Pohitite, saj so vam vsi izdelki Lux-Factor sedaj na voljo s kar 50 % popustom.

Na vsak nakup vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva vam brez vprašanj povrnemo kupnino.

 

Naročnik oglasa je Combokin.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1