Slovenija

Obrambna delegacija obiskala Dansko

Ljubljana, 12. 02. 1998 13.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Državni sekretar v ministrstvu za obrambo Teodor Geršak se je včeraj skupaj z delegacijo obrambnega ministrstva vrnil s tridnevnega delovnega obiska v Kraljevini Danski.

Danski gostitelji so slovenskim sogovornikom predstavili koncept mednarodnih enot v luči danskega sodelovanja v korpusu, ki ga poleg danskih tvorijo še nemške in poljske enote. Predstavnike slovenskega obrambnega ministrstva so seznanili tudi z delovanjem danske brigade za hitra posredovanja in mednarodne brigade - sestavljene iz vojaških enot 8 držav. Slovensko delegacijo je sprejel tudi danski obrambni minister Hans Haekkerup.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.