Slovenija

Odbor za obrambo ni obravnaval končnega poročila o mejnem incidentu

Ljubljana, 13. 02. 1998 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Odbor državnega zbora (DZ) za obrambo danes ni obravnaval poročila obrambnega ministrstva o ugotovitvah protiobveščevalne preiskave mejnega incidenta ob hrvaško-slovenski meji januarja letos, kot je bilo napovedano. Člani odbora so menili, da zaradi odsotnosti obrambnega ministrstva Tita Turnška, niso podani pogoji za sejo in s tem tudi ne za obravnavo poročila. Odbor bo sejo nadaljeval takoj, ko bo to mogoče.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.