Slovenija
Oglas

Odkrili smo najbolj učinkovit način za odpravo celulita kar od doma

Ljubljana, 16. 05. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vsaka ženska je že slišala šalo o celulitu, češ da ga moški nimajo, ker je grd. Res je grd, a z njim se vsakodnevno spopada kar med 80 in 90% žensk. In kar je najhuje, s starostjo ga je vedno več. Strokovnjaki pravijo, da je treba nad celulit s pravim orožjem, z dieto z manj maščobami, manj kajenja in aktivnim življenjem, a žal le s tem celulitu ne bomo pomahali adijo. Ti povemo skrivnost? Našli smo pravo orožje!

Maderoterapija
Maderoterapija FOTO: Arhiv ponudnika

Celulit se pojavi na ženski koži, največkrat na stegnih, bokih, zadnjici in nadlakti. Gre za pojav na koži, ki je sestavljen iz maščobe, vode in odpadnih snovi ter se nahaja tik pod kožo. Celulit, imenovan tudi pomarančna koža, je povezan s prehrano, telesno aktivnostjo, dednostjo, hormonskim neravnovesjem in celo stresom. Celulit ne izbira v starosti, telesni strukturi ali poklicu, ampak vztraja, vse dokler se ga ne lotimo pravilno. 

Ne nasedajte – magične kreme proti celulitu NE obstajajo!

Dandanes nam je tehnologija velikokrat olajšala življenje, a vsa tehnologija, ki nam je na voljo, ni bila tako uspešna proti trdovratnemu sovražniku ženskega telesa, kot nekaj tako osnovnega, kot je les. V zadnjih letih je veliko govora o maderoterapiji, starodavni obliki anticelulitne masaže, ki se izvaja s posebnimi lesenimi pripomočki, kot so valjčki in lopatice. 

Maderoterapija
Maderoterapija FOTO: Arhiv ponudnika

Zagotovo ste že slišali za Maderoterapijo!

Leseni masažni valjčki in lopatice so zasnovani tako, da pomagajo v boju z neželenim zadrževanjem maščobe in vode, ki povzročajo celulit. In ne glede na vse, anticelulitne masaže so se izkazale za izvrstne!

Mehansko delovanje, ki ga dosežemo z uporabo valja, aktivira limfni obtok za odstranjevanje toksinov in maščob. Leseni valjčki so tako tradicionalni pri maderoterapiji ter gre za povsem naravno in zelo učinkovito tehniko, ki stimulira limfno drenažo in posledično pomaga odpraviti celulit, uničuje maščobne celice in izboljša pretok krvi in limfe po telesu. Z maderoterapijo se ne znebimo samo celulita, ampak tudi učvrstimo predel telesa

»Na koncu pa je vaša koža čvrsta, gladka in pripravljena na plažo.«

Cena te storitve v salonu se giblje med 25 in 35 eur na obisk, če pa želite doseči učinek pa potrebujete vsaj od 10 do 20 terapij – odvisno od posameznika. A ker so saloni po ponovnem odprtju precej zasedeni, poletje pa praktično za vogalom, naj ti zaupamo skrivnost kako lahko prideš do učinka hitreje in ceneje!

Karantena je le prinesla nekaj dobrega.

Na srečo so pri MaderoKit-u razkrili, kako lahko maderoterapijo, to čudežno anti-celulitno mazažo, na sebi učinkovito izvajaš kar od doma

Samo 20 minut, vsak drugi dan! V kopalnici, spalnici ali dnevni sobi! In to za tretjino cene, kot pa bi jo plačala v salonu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Iz kakovostnega Slovenskega bukovega lesa so sestavili enake valjčke, kot jih uporabljajo profesionalni saloni, ter se povezali z eno izmed najboljših maderoterapevtk v Braziliji (deželi, od koder maderoterapija izvira in so znani po najlepših ritkah) ki je pripravila step-by-step video vaje, kako izvajati maderoterapijo kar od doma!

Maderoterapija
Maderoterapija FOTO: Arhiv ponudnika

 

Spoznaj MaderoKit prvi popolni komplet za odpravo celulita kar od doma, ki vsebuje 4 lesene valjčke, anti-celulitno olje in video vaje za pravilno izvajanje vaj. Zraven pa prejmete tudi dve darili in sicer torbo za shranjevanje valjčkov ter priročnik (48 strani) priznanega slovenskega osebnega trenerja Matevža Krajnca o prehrani in vadbi od doma. 

Letos je pred teboj pomembna odločitev! Naj tvojega poletja ne zaznamujejo dolge hlače in slaba volja. Klikni tukaj in naroči svoj MaderoKit ter stopi na plažo samozavestna, s pomarančo v torbici in ne na stegnih! 


Naročnik oglasa je Kuler d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3