Slovenija

Odločitev ustavnega sodišča v zvezi z denacionalizacijo in telekomunikacijami

Ljubljana, 13. 02. 1998 14.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ustavno sodišče je v postopku za oceno ustavnosti, začetem na pobudi družbe Digitel, sklenilo, da se do končne odločitve ustavnega sodišča zadrži izvrševanje petega odstavka 67. člena zakona o telekomunikacijah. Omenjeni člen govori o pravici pridobitve koncesije za pravne in fizične osebe. Drugi sklep, ki ga je ustavno sodišče objavilo na današnji javni razglasitvi, pa med drugim pravi, da se zadrži izvrševanje in pravnomočnost izdanih odločb o podelitvi koncesije.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.