Slovenija
Oglas

Odpravite dioptrijo za vedno! Prijavite se še danes in prihranite 1000 evrov, povrnejo pa vam še bon za 100 evrov!

Ljubljana, 05. 08. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Operacija oči vas lahko stane 440 ali 2.100 evrov na oko, rezultat pa je isti: brez dioptrije in brez očal. Preverite, kako lahko dobite brezplačen pregled, prihranite do 1000 evrov in vam za povrh vrnejo še bon za 100 evrov!

Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, vrnejo 100 evrov bon za oftalmološke storitve ali zobozdravstvene storitve DOKTOR 1A! Izpolnite prijavnico TUKAJ.
Doktor1A
Doktor1A FOTO: Arhiv ponudnika

Operacije oči si lahko privošči čedalje več ljudi, saj niso več tako drage kot nekoč. Številni očesni centri ponujajo različne ugodnosti, od obročnega odplačevanja pa vse do popustov, zato je pred končno odločitvijo nujno dobiti primerjavo med njimi. Ker je vid samo eden in zelo dragocen, pa je poleg cene pomembna tudi, kako so bile obstoječe stranke zadovoljne pri posameznem očesnem centru.

Cene operacij se močno razlikujejo od enega do drugega očesnega centra. Med drugim so odvisne od izkušenosti kirurga, tehnologije, plačljivosti pregleda, lokacije očesnega centra, vaše dioptrije, višine marž in nenazadnje stroška za oglaševanje. Ključna vprašanja so tudi, ali je prvi pregled brezplačen, ali je cena za oko ali za obe očesi, kako stare so naprave, kakšno tehnologijo uporabljajo ...

Ste se prijeli za glavo, češ, kako naj vse sam preverim? Ne skrbite, ni vam treba, saj vse primerjajo pri Doktor 1A, kjer ponujajo celovito primerjavo med različnimi očesnimi centri. Posredujejo cenik 14 očesnih centrov, pri čemer posredujejo končno ceno operacije z vsemi stroški in priložijo seznam očesnih centrov, kjer so izmerili zadovoljstvo pacientov. 

Doktor1A
Doktor1A FOTO: Arhiv ponudnika

''Danes smo v obdobju marketinga, zato je potrebno biti pazljiv. Vsem strankam priporočamo, da se dobro pozanimajo, kaj dejansko potrebujejo in kakšne želje imajo,'' je poudaril direktor posredništva Doktor 1A Aleš Povše.

Koliko lahko privarčujete tudi vi in za povrh dobite še bon za 100 evrov izveste tukaj, izpolnite prijavnico!

In kako sploh lahko merijo zadovoljstvo pacientov? Po besedah direktorja posredništva Doktor 1A Aleša Povšeta pomagajo pri pridobivanju iskrenejšega odgovoru očesnega centra. "Ocenjujemo zadovoljstvo pacientov pri očesnih centrih, s katerimi sodelujemo. Z vsakim očesnim centrom je dogovorjeno, da je zdravnik dolžan obvestiti Doktor 1A, če na pregledu ugotovi, da se zaradi lastnosti očesa zniža verjetnost uspešnosti operacije. Takrat obvestimo pacienta, da je v primeru odločitve za operacijo pri njemu nižja verjetnost uspešnosti operacije, in mu predlagamo preverbo alternativnih metod. Tako zdravnike oziroma ponudnike motiviramo, da so bolj iskreni do naših strank, če sumijo, da je manj možnosti za uspešen poseg. Namreč, če nam ne sporočijo, bo stranka posledično nezadovoljna in bo ponudnik dobil slabšo oceno, kar mu ni v interesu."

Povše vsekakor svetuje, da se zainteresirani za zdravstvene samoplačniške posege pozanimajo pri več ponudnikih. "Mi pomagamo na način, ker smo pot preverjanja namesto stranke naredili mi. Trg zdravstvenih posegov posledično kar dobro poznamo, saj je naša naloga, da redno preverjamo cene in sprašujemo stranke, ki so že opravile poseg pri različnih ponudnikih, kako so bile zadovoljne s storitvijo posameznega ponudnika. Zato lahko podamo nepristranske podatke, kako so bile na primer stranke zadovoljne pri posameznih ponudnikih. Ker gre za zdravje, verjamemo, da smo vsem našim strankam v pomoč pri pridobivanju podatkov, tako da se na koncu lahko odločijo za najbolj pravi očesni center," je razložil.

Doktor1A
Doktor1A FOTO: Arhiv ponudnika

Po operaciji se je za vedno poslovila od očal in leč, ki seveda stanejo. Leče z dodatki pridejo okoli 20 evrov mesečno, kar je 240 evrov letno. Precej pridejo redni pregledi, dodaten strošek predstavlja morebitna sprememba dioptrije. Po nekaterih izračunih v 40 letih za očala povprečno porabite 8.000, za leče 9.600 evrov. In dejstvo je, da imajo uporabniki leč praviloma tudi očala, tako da lahko zneska kar seštejete.

Vsem pacientom, ki se za operacijo odločijo preko Doktor 1A in po opravljenem posegu odgovorijo na kratko anketo zadovoljstva, vrnejo 100 evrov! Izpolnite prijavnico TUKAJ.

Strošek operacije se vam hitro povrne, saj vam ni treba več kupovati leč in očal. Obenem prihranite čas za preglede in za nadležno vstavljanje leč v oči. Po operaciji boste zjutraj vse videli jasno, takoj ko boste odprli oči. Športniki boste bolj sproščeno odšli na trening - dobro namreč veste, kako hitro se razbijejo očala ali se izgubi leča med plavanjem. Občutili boste svobodo med potovanjem, prihranjeno vam bo pakiranje očal, leč, tekočin ...

Konec bo rdečih oči, vnetij, alergij, ki jih včasih spremlja nošenje leč. Očala lahko povzročajo glavobole zaradi pritiska ali nepravilno izmerjene dioptrije, po operaciji bodo težave izginile. Izboljšala se bo vaša samozavest, kar se bo pozitivno odrazilo tako v vašem zasebnem kot poklicnem življenju. Imate po naštetem sploh še pomisleke?

To vse dobite: ponudbe iz 14 očesnih centrov brezplačen pregled in še 100 evrov za povrh! Pridobite neobvezujočo ponudbo TUKAJ.

Operacije zagotovo ne boste preplačali, če vam bodo iz Doktor 1A posredovali ponudbo 14 očesnih centrov iz Slovenije in Hrvaške, pa tudi vpogled v rezultate, kako so pacienti zadovoljni z očesnimi centri, boste prejeli. 

Pri Doktor 1A imajo ponudbo, ko se lahko za vedno znebite dragih očal in leč za samo 440 evrov z možnostjo obročnega odplačevanja. Po operaciji vam celo povrnejo tudi bon za 100 evrov, če izpolnite kratko anketo zadovoljstva. Poleg operacij oči posredujejo tudi podatke primerjalne tabele zobozdravstvenih storitvah in lepotnih posegih.

Izpolnite OBRAZEC  in pridobite neobvezujočo ponudbo!

 

Naročnik oglasa je Doktor1A d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1