Slovenija

Odprtje prodajne razstave najnovejše tuje strokovne literature

Maribor, 08. 04. 1999 11.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Univerzitetni knjižnici v Mariboru bo v ponedeljek, 12. aprila, ob 11. uri odprtje prodajne razstave najnovejše tuje strokovne literature. Na razstavi z naslovom Markom - Svet v knjigah bo mariborska družba Markom, ki je dobavitelj literature in pripravlja omenjeno razstavo, predstavila preko 3000 naslovov knjig, ki jih je sto tujih založb izdalo v času od oktobra 1998 do marca 1999 s področij družboslovja, ekonomije, prava, tehniških ved, računalništva in kulture.

Na razstavi bodo po vsebinskih sklopih predstavljene knjige, ki so jih med drugim izdale založbe Addison Wesley - Longman, Academic Press, McGraw-Hill, Prentice Hall, Springer, Wiley, Macmillan, Oxford UP, Sage, Routledge in Kluwer.

Razstava bo odprta do sobote, 17. aprila, vsak dan od 8. do 19. ure, zadnji dan pa do 13. ure. Razstavo bo odprl mariborki podžupan Jože Protner.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.