Slovenija
Oglas

Olivno olje – kako ga uporabiti za hitrejšo porjavitev

Ljubljana, 05. 07. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste vedeli, da je olivno olje bolj zdravo za vašo kožo kot katerokoli drugo olje? Bogato z antioksidanti globinsko nahrani vašo kožo, hkrati pa ji omogoča hitrejšo porjavitev! A le, če ga znate pravilno uporabiti.

Porjavela polt je želja vsake ženske, takoj ko se temperature dvignejo nad 25 stopinj in skočimo v kratka oblačila. Porjavela polt daje vtis svežine, zdrave kože ter čutnosti in bodimo iskreni, zdimo se lepše in vse nam dobro stoji. Ampak kaj, ko je doseganje lepe rjave polti pravi podvig! Če je naša koža po naravi svetlejša, ali se ne želimo pretirano izpostavljati soncu, ker enostavno ni zdravo, ali zaradi delovnih obveznosti nimamo časa za obisk plaž in bazenov, je rešitev vsem znano naravno olivno olje, ki izjemno pospešuje porjavitev kože.

2222

Kako najbolje izkoristiti delovanje olivnega olja za kožo?

Gotovo ste že kdaj naleteli na kakšne domače recepte z olivnim oljem za porjavitev kože. Morda ste katere izmed njih tudi preizkusili ter sami opazili, kako olje globinsko nahrani in navlaži dehidrirano kožo. To dragoceno olje je bogato z vitaminom E, ki kožo takoj regenerira in polepša. Če ste nagnjeni k strijam, bo masaža z olivnim oljem ublažila njihovo vidnost, prav tako pa tudi vidnost brazgotin. A pazite, samo olje, kot tudi domači pripravki z njim, ne ščitijo pred UV žarki, zato odsvetujemo, da se namažete samo s čistim oljem in odhitite na sonce. Tako boste namreč ustvarili kontra učinek in tvegali nevarnost opeklin oziroma opečenost kože, ki se bo kasneje luščila. Če želite na kožo nanesti čisto olivno olje ali domače pripravke, je to priporočljivo storiti le, ko sonce ni močno, in sicer zgodaj zjutraj (pred 9. uro) ali pozno zvečer (po 19. uri). Takrat lahko olje nanesete neposredno na kožo in se sončite največ deset minut. To bi moralo zadostovati za lepo porjavelost brez nevarnosti opeklin.


Kaj pa izpostavljanje soncu tekom dneva?

Če ste ljubitelj sončenja, obstaja še en način, kako izkoristiti olivno olje za hitrejšo porjavitev. Olivno olje je namreč zaradi svojega močnega in hitrega delovanja pogosto glavna sestavina številnih izdelkov za porjavitev. A kljub temu ti proizvodi niso tako učinkoviti, kot jih oglašujejo. Zakaj je temu tako? Med samo izdelavo v izdelke za hitrejšo porjavitev pogosto dodajajo predelano olje, to pa je med postopkom predelave izgubilo svoje dragocene lastnosti. Pri izbiri izdelka za hitrejšo porjavitev na soncu bodite previdni in izberite tistega, ki vsebuje samo naravne sestavine. Prav takšnega najdete pod imenom Premium Chocolate Marmalade – marmelada za hitro porjavitev slovenske znamke Active Luxe. To je marmelada, ki jo koristijo že številne ženske po vsej Sloveniji, na Instagramu pa njen učinek hvalijo tudi številne vplivnice.

2111

Ravno zato, ker vsebuje naravne sestavine in zmagovalno kombinacijo za porjavelo polt – olivno olje, orehovo olje ter korenčkovo olje – nas je ta marmelada res navdušila. Da pa koža po izpostavitvi soncu ni suha in poškodovana, marmelada deluje tudi kot maslo za telo, saj vsebuje tudi karitejevo maslo ter arganovo olje, ki kožo globinsko vlažita. Marmelada vsebuje tudi drobno zmlet zlat prah, ki koži že ob prvem nanosu daje čudovit bronast in sijoč izgled. Elegantna svetlikavost, temnejša koža za nekaj odtenkov, enostavno nanašanje in hitra vpojnost so to marmelado postavili na prvo mesto najbolj zaželenih poletnih izdelkov. Poleg Slovenk marmelado obožujejo tudi Hrvatice, tako da lahko rečemo, da je hrvaška obala letos v znamenju slovenskega proizvoda!

IZKORISTITE 50 % POPUST

Če želite tudi vi preizkusiti to super marmelado za hitrejšo porjavitev, imate zdaj odlično priložnost: trenutno je namreč znižana za kar 50 %! Razmerje med ceno in kakovostjo je naravnost izvrstno. Naročite jo lahko izključno preko spletne trgovine s klikom TUKAJ, lahko pa pokličete na telefonski številki 041 782 200 ali (03)5481234.


Naročnik oglasa je Medilip.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3