Slovenija
Oglas

OMV Slovenija omogoča popolno oskrbo avtomobila

Ljubljana, 29. 11. 2018 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

► OMV Slovenija nudi razvejano mrežo vrhunskih avtopralnic po Sloveniji. ► Vse avtopralnice OMV Top Wash so nadgrajene z novo linijo najsodobnejših samopostrežnih sesalnikov. ► Od novembra dalje goste avtopralnic čaka še posebna ugodnost, saj je v posebni akciji vsako šesto pranje vozila brezplačno.

OMV na področju avtopralnic gostom zagotavlja visoko kakovostno pranje in sušenje, poleg tega pa ohranja vrednost njihovih vozil. Široka mreža avtopralnic OMV Top Wash po vsej Sloveniji omogoča izbiro med kar tremi čistilnimi programi, s pomočjo katerih bodo vozila temeljito očiščena, poskrbljeno pa bo tudi za prvovrstno nego in dolgoročno zaščito. Najsodobnejšo tehnologijo pranja OMV trenutno združuje v povsem novi tunelski WashTec avtopralnici na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika, ki z zmogljivostjo do kar 60 avtomobilov na uro zagotavlja izvrstne rezultate.

OMV Slovenija nudi razvejano mrežo vrhunskih avtopralnic po Sloveniji.
OMV Slovenija nudi razvejano mrežo vrhunskih avtopralnic po Sloveniji. FOTO:

Ker pa sta za prijetno vožnjo pomembni tako lepa zunanjost kot tudi čista notranjost, je OMV gostom v vseh avtopralnicah OMV Top Wash omogočil uporabo popolnoma novih sodobnih samopostrežnih sesalnikov. S skoraj dvakrat večjo sesalno močjo, ožjo in bolj gibljivo cevjo ter povsem preprosto uporabo sesalniki zagotavljajo čisto notranjost in ugodje pri vožnji.

Vse avtopralnice OMV Top Wash so nadgrajene z novo linijo najsodobnejših samopostrežnih sesalnikov.
Vse avtopralnice OMV Top Wash so nadgrajene z novo linijo najsodobnejših samopostrežnih sesalnikov. FOTO:

Poleg vrhunskih programov pranja vozil OMV skrbi tudi za zaščito okolja, saj so vse avtopralnice posodobljene v skladu z najnovejšimi ekološkimi zahtevami in tehničnimi dognanji, ki v največji meri zmanjšujejo negativne vplive. V avtopralnicah OMV Top Wash pri pranju vozil tako uporabite do 80 % reciklirane vode, poleg tega pa tudi kemična sredstva, ki so izdelana v skladu z mednarodnimi okoljskimi standardi.

V avtopralnicah OMV Top Wash pri pranju vozil tako uporabite do 80 % reciklirane vode.
V avtopralnicah OMV Top Wash pri pranju vozil tako uporabite do 80 % reciklirane vode. FOTO:

Od novembra 2018 dalje uporabnike avtopralnic OMV Top Wash čaka posebna ugodnost, saj bodo lahko vsako šesto pranje vozila opravili brezplačno. Z novo tehnologijo sesalnikov bodo lahko poskrbeli za nadstandardno oskrbo svojega vozila tako navznoter kot navzven.

OMV Top Wash po vsej Sloveniji omogoča izbiro med kar tremi čistilnimi programi.
OMV Top Wash po vsej Sloveniji omogoča izbiro med kar tremi čistilnimi programi. FOTO:

***

OMV Aktiengesellschaft

Skupina OMV na trajnosten način proizvaja ter trži nafto in plin, inovativne oblike energije ter visokokakovostne končne energetske rešitve. S prihodki od prodaje Skupine OMV v višini 20 milijard evrov in približno 20.700 zaposlenimi v letu 2017 je OMV Aktiengesellschaft ena največjih avstrijskih industrijskih družb, ki kotirajo na borzi. Na področju raziskav in proizvodnje ima močni bazi v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj, medtem ko Severno morje, Bližnji vzhod ter Afrika in Rusija predstavljajo nadaljnje ključne regije. V letu 2017 je dnevna proizvodnja znašala okrog 348.000 boe/d. Na področju maloprodaje OMV upravlja tri rafinerije s skupnimi predelovalnimi zmogljivostmi 17,8 milijona ton letno in več kot 2.000 bencinskih servisov v desetih državah. OMV upravlja plinovodno mrežo v Avstriji in objekte za skladiščenje plina v Avstriji ter Nemčiji. Leta 2017 je prodal za 113 TWh plina.

OMV Slovenija d.o.o.

OMV Slovenija kot del Skupine OMV na slovenskem trgu naftnih derivatov deluje od leta 1994, gostom pa ponuja veliko več kot le kakovostno gorivo. Bencinski servisi OMV so večnamenski storitveni centri, kjer gostje vedno najdejo kakovostne izdelke ter storitve. Ponudba na bencinskih servisih zajema tako trgovinske kot tudi gastronomske storitve, gostom pa je ves čas na voljo ustrežljivo osebje. Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov je OMV razvil tudi svojo blagovno znamko VIVA, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov, bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA ponujajo številne prodajne in darilne artikle. Na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic, itd. V Sloveniji je trenutno 107 bencinskih servisov OMV, med njimi je 41 bencinskih servisov OMV VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu.

 

Naročnik oglasa je OMV Slovenija d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja