Slovenija
Oglas

Optimalna nega trate

Ljubljana, 02. 04. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 16 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Robotska kosilnica ponuja samodejno košnjo in optimalno nego trate. Je praktična rešitev za vzdrževanje vrta ali dvorišča, ki lastniku omogoča več prostega časa. Ponujamo nekaj dejstev o robotskih kosilnicah GARDENA SILENO.

Samodejna košnja trate

Robotska kosilnica omogoča samodejno košnjo trate. Po začetni nastavitvi robotska kosilnica pripravi urnik košnje in kosi travo redno, samodejno in brez vašega nadzora. Omogoča urejeno trato skozi celo leto. Ko nastopi nevarnost zmrzali se program košnje ustavi in prepreči poškodbe travnih bilk.

Okolju prijazna rešitev

Robotska kosilnica deluje s pomočjo integrirane baterije in odpravi potrebo po fosilnih gorivih. Pri košnji je tudi bistveno tišja v primerjavi s klasično kosilnico, kar omogoča celoletno sproščanje na vrtu. Pa tudi hrup vaše kosilnice ne bo več motil sosedov.

Robotska kosilnica GARDENA SILENO minimo, 250 m poskrbi za izjemno tiho košnjo, saj je najboljša v svojem razredu z izjemno nizko ravnjo hrupa - le 57db (A). Ponuja vrhunsko nego vseh manjših mestnih vrtov. Aplikacija GARDENA Bluetooth poskrbi za hitro in vodeno namestitev. Inteligentne funkcije zagotovijo natančno košnjo s pravo frekvenco glede na rast trave.

GARDENA Robotska kosilnica SILENO minimo ponuja vrhunsko nego trate in samodejno košnjo manjših urbanih vrtov.
GARDENA Robotska kosilnica SILENO minimo ponuja vrhunsko nego trate in samodejno košnjo manjših urbanih vrtov. FOTO: Arhiv ponudnika

Natančna in redna košnja

Robotska kosilnica kosi v vzorcu, kar zagotavlja enakomerno košnjo in urejen videz trate. Redna košnja spodbuja rast trate in pomaga pri zatiranju plevela. Ker je lažja od bencinskih kosilnic ni nevarnosti, da bi s težo poteptala ali poškodovala nežne travne bilke. Mejni kabel poskrbi za izjemno natančno košnjo, prav do roba trate.

Časovna učinkovitost

Ročna košnja je predvsem pri neravnem terenu naporna in od vas zahteva dragoceni čas. Robotska kosilnica pokosi trato popolnoma samodejno in poskrbi, da imate čas za vaš hobi in vse druge opravke. Robotska kosilnica kosi tudi v slabem vremenu in poskrbi za košnjo naklonov do 35 %.

Zmogljiva Robotska kosilnica GARDENA SILENO city 400 m ponuja brezskrbno uživanje v prostem času, medtem ko se samodejno loti košnje. Nudi nego trat do 400 m2 in se loti košnje tudi v ozkih predelih in tesnih kotih širine le 60 centimetrov med mejnim kablom. V aplikacijo GARDENA Bluetooth vnesete velikost trate, želene dni košnje, čas zagona in košnja se lahko prične.

GARDENA Robotska kosilnica SILENO city poskrbi za več prostega časa in avtomatizirano košnjo trate.
GARDENA Robotska kosilnica SILENO city poskrbi za več prostega časa in avtomatizirano košnjo trate. FOTO: Arhiv ponudnika

Varnost in zanesljivost

Robotska kosilnica je opremljena s senzorji za trk, ki preprečijo nesreče v vrtu. Funkcija varnostnega izklopa, ko se kosilnica dvigne ustavi rezila in zmanjša tveganje poškodb.

Enostavna namestitev

Robotska kosilnica omogoča enostavno namestitev s pomočjo aplikacije GARDENA Bluetooth in GARDENA smart. Odvisno od izbranega modela kosilnice, vas aplikaciji intuitivno vodita skozi prvotno namestitev.

Preprosto vzdrževanje 

Čiščenje robotske kosilnice je sila preprosto, saj lahko uporabite kar vrtno cev. Redna menjava rezil je pomembna za učinkovito košnjo. Pravilno shranjevanje v zimskih mesecih je ključno za dolgo življenjsko dobo in učinkovitost.

Robotska kosilnica GARDENA smart SILENO life, 1.000 m Set ponuja vrhunsko nego z integrirano umetno inteligenco LONA. Ta sledi lokaciji robotske kosilnice, se uči, izdela načrt vrta in individualno prilagodi košnjo vrtu. V Aplikaciji GARDENA smart lahko dostopate do vrta od koder koli in poljubno definirajte območje ter pogostost košnje. Označite lahko tudi območja brez košnje in z divjim vrtom dodatno prispevate k ohranjanju okolja.

GARDENA Robotska kosilnica SILENO life z integrirano umetno inteligenco LONA poskrbi za učinkovito košnjo in izjemne funkcije.
GARDENA Robotska kosilnica SILENO life z integrirano umetno inteligenco LONA poskrbi za učinkovito košnjo in izjemne funkcije. FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasne vsebine je Husqvarna.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni