Slovenija

Organizacijske spremembe v Merkurju

Naklo, 06. 04. 1999 16.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V trgovskem podjetju Merkur je danes tudi v praksi zaživela nova organizacija poslovanja, na katero so se v kranjski družbi pripravljali več kot leto dni. Kot so sporočili iz omenjenega podjetja, z novo organizacijo sledijo evropskim trendom, omogočala pa naj bi specializacijo na nakupne in prodajne procese ter z njimi povezane učinkovitejše storitve za dobavitelje, potrošnike in institucionalne kupce.

Po novem je tako Merkur razdeljen na nabavno-distribucijski center, veleprodajo, maloprodajo in storitve ter številna strokovna področja. Kot navajajo predstavniki Merkurja, so se z današnjim dnem spremenili tudi načini poslovanja v veleprodajni dejavnosti, kjer so uvedli specializacijo po skupinah kupcev. Ta bo omogočila hitrejše in učinkovitejše sodelovanje s poslovnimi partnerji, menijo v Merkurju.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.