Slovenija

Osrednja proslava slovenskega kulturnega praznika danes tudi v Gorici

Gorica, 08. 02. 1998 09.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Današnjo osrednjo prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku v Gorici skupaj pripravljajo Zveza slovenskih kulturnih društev (ZSKD), Zveza slovenske katoliške prosvete in Slovenska prosveta, tako kot so nedavno tržaško slovesnost ob 8. februarju. Slovesnost v Gorici bo danes, z začetkom ob 17. uri, v goriškem Kulturnem domu.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.