Slovenija
Oglas

Panasonic postaja paradni konj med klimatskimi napravami

Ljubljana, 17. 05. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Bliža se poletje, ki prinaša tudi visoke temperature. Mnogi tako hitijo pri nakupu nove klime, a zaradi poplave ponudbe klimatskih naprav se kaj hitro zatakne pri izbiri.

Čas hitro beži, z njim pa tudi tehnologija, zato je pametno investirati v inovativne rešitve, ki sledijo trendom, imajo minimalni vpliv na okolje in ki vključujejo dostop do kvalitetnega servisa. Podjetje Panasonic Heating & Cooling Solutions lahko dostavi to in še več.

Široka ponudba klimatskih naprav

Predstavnik podjetja Panasonic Heating & Coooling Solutions Simon Kosič je ponosno predstavil novo linijo klimatskih naprav Etherea v grafitno sivi, ki lahko najde mesto v še tako urejenem domu. Klimatske naprave Etherea so po videzu stilsko dovršene tako po barvi kot po obliki, in se pri hlajenju ter ogrevanju lahko pohvalijo tudi z najvišjim energijskim razredom A+++ ter izjemno tihim delovanjem (le 19 dB(A)), s čimer zagotavljajo najvišjo raven udobja. “Enote so opremljene z inverterskim kompresorjem s hladilnim plinom R32, kar prispeva k varčnemu in okolju prijaznemu delovanju. Manjša poraba, manj hrupa, več udobja,” pove Simon Kosič in izpostavi še široko ponudbo Panasonicovih klimatskih naprav

Panasonic - Etherea v grafitno sivi
Panasonic - Etherea v grafitno sivi FOTO: Arhiv ponudnika

Tehnologija nanoe™ X predstavlja absolutno prednost 

Panasonic svoje klimatske naprave opremlja z inovativno tehnologijo nanoe™ X, ki ponuja zaščito 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Hidroksilni radikali namreč pripomorejo k čistejšemu zraku notranjih prostorov, saj pomagajo pri nevtralizaciji neprijetnih vonjav in alergenov. Smo omenili, da prav tako poskrbi, da bodo vaši lasje in koža primerno navlaženi? 

Instant rešitve so »out«

Stranke se iz leta v leto čedalje bolj odločajo za nakup nove klime. Enostavnih klim kot instant rešitev ne iščejo več.  »Klima mora biti tudi lepa, se skladati s prostorom in opremo, delovati mora tiho in brez motenj. Nuditi mora več kot le klasično vpihavanje hladnega zraka,« je jasen direktor podjetja Veto d.o.o. Jure Gortnar, ki je nad partnerstvom s Panasonicom zadovoljen, saj celotno Panasonic proizvodno linijo prepoznavajo kot visokokakovostno, kar pa je tudi pogoj, da je asortima vključen v njihov prodajni program. “Pri klimatskih napravah je zagotovo prednost tehnologija nanoe™ X, saj je pomen čistega zraka postal sinonim za udobje bivanja,« pojasnjujeTehnologija je tako velika prednost, ki postavlja Panasonic pred konkurenco. 

Inovativne rešitve so »in«

Panasonicove klime so izjemno tihe, saj dosežejo med 18 do 21 dB, kar je primerljivo s šelestenjem listja. Uporabite jih lahko tako za hlajenje, kot za gretje prostorov. V obeh primerih boste privarčevali pri mesečni elektriki, saj jih odlikuje energetski razred od A+ za gretje, do A+++ za hlajenje. Klime so povezljive prek mobilne aplikacije Comfort Cloud, ki omogoča centralno upravljanje naprav, in sicer tudi z glasovnim ukazom. Odlikuje jih tudi hladilno sredstvo R32, ki je okolju prijazno in ima porabi manj energije, kar prinaša večje prihranke. 

Uporaba aplikacije Comfort Cloud
Uporaba aplikacije Comfort Cloud FOTO: Arhiv ponudnika

Servis za vsako vas in mesto

Marsikateri kupec ob nabavi nove klime ali druge HVAC rešitve po nastopu tehničnih problemov razočarano ugotovi, da servisa praktično ni ali pa je slabo dostopen. Družba Panasonic Heating & Cooling Solutions je od aprila letos pridobila kar za polovico večjo servisno mrežo kot poprej: trenutno razpolaga s 13 servisnimi centri, s katerimi pokriva območje celotne Slovenije. Z aplikacijo Service Cloud pa je poskrbljeno tudi za učinkovit servisni dostop na daljavo.

Če niste prepričani, kakšno moč klime potrebujete glede na velikost prostora, vam je v pomoč orodje Domestic Aircon Quick Selector, ki glede karakteristike prostorov predlaga primerno rešitev notranjih in zunanjih enot.

 

Naročnik oglasa je Panasonic Marketing Europe GmbH, Podružnica Slovenija.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3