Slovenija

Parlamentarni odbor za gospodarstvo obdelal štiri zakone

Ljubljana, 05. 02. 1998 19.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Odbor DZ za gospodarstvo se je na popoldanski seji opredelil do več kot 70 vloženih predvsem vladnih amandmajev k zakonu o prostih carinskih conah in o prostih conah, ki naj bi se po novem preimenoval v zakon o ekonomskih conah. Obenem je podprl spremembo zakona o gospodarskih družbah po skrajšanem postopku, novelo zakona o prepovedi proizvodnje in prometa z azbestnimi izdelki ter o zagotovitvi sredstev za prestrukturiranje azbestne proizvodnje v neazbestno ter hitri postopek za zakon o poroštvih RS za zadolževanje za potrebe financiranja izvoza.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.