Slovenija

Parlamentarni odbor za zdravstvo nesklepčen

Ljubljana, 08. 04. 1999 11.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Seja odbora DZ za zdravstvo, delo, družino in socialno politiko, ki naj bi se prvič lotil predloga zakona o kemičnem orožju ter obravnaval tudi predlog zakona o minimalni plači, o načinu usklajevanja plač in o regresu za letni dopust v obdobju 1999-2001, je zaradi nesklepčnosti odpadla. Člani odbora bodo o omenjenih zakonskih predlogih predvidoma razpravljali jutri zjutraj.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.