Slovenija

Pet poškodovancev prometne nesreče pri Naklem še vedno v kritičnem stanju

Ljubljana, 03. 02. 1998 13.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pet poškodovancev od osmih, ki so bili po hudi prometni nesreči v Naklem konec minulega tedna prepeljani v ljubljanski Klinični center, je še vedno v kritičnem stanju, med njimi sta tudi dva otroka, je na današnji novinarski konferenci predstavnikov Kliničnega centra povedal strokovni direktor strokovno poslovne skupnosti kirurške klinike Zoran Arnež.

Na oddelek za otroško kirurgijo so po nesreči sprejeli pet otrok, izmed katerih so bili trije v kritičnem stanju. Danes sta v kritičnem stanju še vedno dva otroka, medtem ko se je enemu zdravstveno stanje izboljšalo, stanje ostalih dveh otrok, kot so povedali zdravniki, pa je dobro. Zdravstveno stanje treh odraslih pa je slabše kot pri otrocih. Kljub dobri zdravniški oskrbi so odrasli poškodovanci zaradi šokovnega stanja in hudih poškodb glave, srca, pljuč in prsnega koša še vedno v zelo kritičnem stanju in so priključeni na aparate za ohranjanje pri življenju.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.