Slovenija

Peterle pisal Kacinu zaradi nestrinjanja o pomembnosti SPO

Ljubljana, 13. 02. 1998 15.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Poslanec Slovenskih krščanskih demokratov (SKD) in predsednik komisije za evropske zadeve DZ Lojze Peterle je na predsednika odbora za mednarodne odnose Jelka Kacina naslovil pismo, v katerem ga opozarja na zamudo v zvezi z določitvijo slovenskega dela delegacije Skupnega parlamentarnega odbora (SPO). Kot je znano, je zaradi zamude, ki je nastal pri odločanju, "padel" prvi termin za srečanje, ki ga je predlagal evropski parlament, so sporočili iz SKD. Predsednik SKD Kacinu predlaga, naj čimprej skliče sejo odbora za mednarodne odnose ter se na njej zavzame za upoštevanje doslej uveljaljene prakse glede sestavljanja delegacije za skupni parlamentarni odbor, kot je to navada v drugih državah s pridruženim statusom.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.