Slovenija
Oglas

Petre tradicija prireditvenih šotorov in nova generacija skladiščnih šotorov

Ljubljana, 01. 12. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Montažni skladiščni šotori www.skladiscnehale.com podjetja Petre d.o.o. predstavljajo revolucijo v skladiščenju. V današnjem poslovnem okolju so hitrost, kvaliteta in prilagodljivost ključnega pomena. Rešitve, ki jih ponuja podjetje Petre šotori – hale d.o.o. na področju skladiščenja, omogočajo podjetjem optimizacijo skladiščnega prostora v najkrajšem možnem času.

Na področju razvoja v podjetju Petre d.o.o. konstantno spremljajo trende in skladno z njimi spreminjajo design ter kvaliteto skladiščnih šotorov. Od enostavnih zasnov v preteklosti, danes ustvarjajo vrhunske montažne skladiščne objekte iz različnih materialov; pločevina, PVC platno, izolativni paneli. Ustvarjajo prilagodljive rešitve za različne potrebe skladiščenja.

Petre skladiščni šotori so zasnovani na osnovi modularnosti, kar omogoča enostavno in hitro prilagajanje različnim potrebam strank. Skladiščni objekti se lahko enostavno podaljšajo, skrajšajo ali enostavno prestavijo na drugo lokacijo, brez večjih posegov v okolje. 

Material, ki ga podjetje Petre d.o.o. uporablja pri izdelavi skladiščnih šotorov je aluminijeva zlitina z odlično trdnostno lastnostjo, majhno specifično težo, dobro korozijsko obstojnostjo in čisto/gladko površino. Tehnologija obdelave in zasnova alu-konstrukcij zagotavljata maksimalno učinkovitost in vzdržljivost montažnih objektov.

Kvalitetni Petre prireditveni in VIP šotori so že več kot 30 let nepogrešljiv del različnih prireditev, tekmovanj, VIP ter protokolarnih dogodkov. 

Podjetje Petre d.o.o. pokrije vse priložnosti in s svojo zanesljivo ekipo, inovacijami ter vizijo ustvarja svet montažnih objektov.


Naročnik oglasa je Petre šotori - hale d.o.o.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.