24°C

Po 10 letih se v Portorož vrača teniški turnir WTA 250

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.R. /
Moč. Strast. Pogum. Drznost. Vse to odlikuje najboljše slovenske teniške igralke, ki se bodo med 13. in 19. septembrom 2021 pomerile za naslov zmagovalke turnirja WTA Zavarovalnica Sava.

Teniški turnir WTA 250 se namreč po 10 letih znova vrača v Tenis areno Portorož, ki bo zagotovo postregla s spektakularnimi dvoboji. 

WTA 250 Portorož-1

Slovenijo bo zastopalo šest vrhunskih športnic

Barve Slovenije bodo na turnirju zastopale Polona Hercog, Tamara Zidanšek, Kaja Juvan in Andreja Klepač. Naše teniške igralke se bodo pomerile s tekmicami z vsega sveta, zmagovalka turnirja pa prejme 280 točk za WTA lestvico. Med 13. in 19. septembrom torej navijajmo in stiskajmo pesti za zmago!

WTA 250 Portorož-2

Dogodek pospremili s pomenljivo kampanjo

Zavarovalnica Sava, ki je glavni sponzor dogodka, je nastop naših športnic na turnirju podprla z močno in pomenljivo komunikacijsko kampanjo, ki v ospredje postavlja igralke ter besede, ki opisujejo njihov značaj. Menijo namreč, da se v življenju, v poslu in tudi v oglaševanju prevečkrat opisuje ženske s pridevniki, ki se navezujejo na njihovo zunanjost. To pa ni tisto, kar zares definira ženske. Zato so najboljše slovenske teniške igralke postavili ob bok besed, kot so spoštovanje, moč, pogum, čast, uspeh, strast in ponos. Ravno to so namreč tiste lastnosti, ki bodo našim športnicam pomagale pri borbi za zmago na turnirju WTA Zavarovalnica Sava. 

WTA 250 Portorož-3

Do konca še sedem turnirjev serije wta 250

Vseh turnirjev serije WTA 250 je letos v programu 25, do konca sezone pa še sedem. Istočasno kot v Portorožu bo podoben turnir potekal še v Luksemburgu. Slovenija je letos že pridobila dve zmagi na omenjenih turnirjih – prislužili sta si ju Tamara Zidanšek v Lozani med posameznicami in Andreja Klepač v igri dvojic v Bad Homburgu. Stiskajmo torej pesti za naše najboljše teniške igralke na turnirju WTA Zavarovalnica Sava med 13. in 19. septembrom!

WTA 250 Portorož-4


Naročnik oglasa je Teniška zveza Slovenija.