Slovenija
Oglas

Po 30. letu je to nujno potrebno za zdravo in mladostno delovanje telesa

Ljubljana, 18. 03. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

S starostjo se proizvodnja kolagena v telesu zmanjša, zato mnogi posamezniki posegajo po prehranskih dopolnilih s kolagenom, da bi povečali svojo raven kolagena v telesu.

Razumevanje pomembnosti kolagena za vaše telo

Preden se odločite za nakup prehranskega dopolnila s kolagenom, je pomembno, da razumete, zakaj je kolagen tako pomemben za vaše telo. Kolagen je ključnega pomena za zdravje vaše kože, saj pomaga ohranjati njeno elastičnost in hidracijo. Prav tako pomaga ohranjati zdravje vaših sklepov in kosti ter izboljšuje rast las in nohtov.

Različne vrste prehranskih dopolnil s kolagenom

Obstaja več vrst prehranskih dopolnil s kolagenom, kot so hidrolizirani kolagen, kolagenski peptidi, ribji kolagen in kolagen iz piščančjih kosti. Vsaka vrsta ima svoje značilnosti in prednosti, zato je pomembno, da izberete pravo vrsto glede na vaše potrebe. Po kar nekaj mesecih testiranja in preverjanja so pri kozmetični znamki Lux-Factor ustvarili prehransko dopolnilo Procollagen, ki poleg glavne sestavine kolagena vsebuje še 13 ostalih zelo pomembnih vitaminov in mineralov za optimalno delovanje telesa. Tako lahko sedaj z eno kapsulo dobite vse potrebne sestavine v telesu, ki jih zaradi čedalje slabše kakovosti hrane na trgu primanjkuje kar 84 % prebivalstva. 

LF

Kako lahko prehransko dopolnilo s kolagenom upočasni proces staranja?

Poleg najboljše kombinacije vseh sestavin v prehranskem dopolnilu morate biti pozorni tudi na kakovost izdelka, saj so nekatera prehranska dopolnila s kolagenom narejena iz nizko kakovostnih virov kolagena, ki lahko povzročijo neželene učinke. Preverite tudi dodatne sestavine, saj nekatere dodatne sestavine lahko vplivajo na absorpcijo kolagena. Procollagen ustreza vsem najvišjim standardom prehranskega dopolnila, zato boste lahko njegove učinke opazili veliko prej kot pri kateremkoli drugem prehranskem dopolnilu. 

LF

13 prednosti uporabe prehranskega dopolnila Procollagen, ki vsebuje več kot 13 sestavin v eni kapsuli: 

1. Povečuje proizvodnjo kolagena v telesu: Prehransko dopolnilo Procollagen vsebuje več kot 13 sestavin, ki pomagajo povečati proizvodnjo kolagena v telesu. To lahko izboljša zdravje in videz kože, las ter nohtov in pomaga pri ohranjanju zdravih sklepov in kosti.

2. Zmanjšuje znake staranja: Procollagen vsebuje sestavine, ki pomagajo zmanjšati znake staranja, kot so gube, drobne linije in podočnjaki. To lahko izboljša videz kože in opazno pomladi vaš celotni videz. 

3. Izboljšuje elastičnost kože: Sestavine v Procollagenu lahko izboljšajo elastičnost kože, kar pomaga pri preprečevanju nastanka gub in drugih znakov staranja kože.

4. Krepi nohte: Procollagen lahko izboljša zdravje nohtov in jih okrepi, kar lahko prepreči lomljenje in razcepljanje nohtov.

LF

5. Izboljšuje kakovost las: Procollagen lahko izboljša kakovost las, poveča volumen in gostoto ter pomaga pri preprečevanju lomljenja las.

6. Izboljšuje gibljivost sklepov: Hidrolizirani kolagen v Procollagenu je koristen za izboljšanje gibljivosti sklepov in zmanjša bolečine v sklepih.

7. Krepi kosti: Sestavine v Procollagenu, kot sta vitamin D3 in kalcij, pomagata pri krepitev kosti in preprečujejo osteoporozo.

8. Pomaga pri izboljšanju prebave: Procollagen vsebuje prebavne encime, ki odlično učinkujejo pri razgradnji hrane in izboljšujejo prebavo.

9. Zmanjšuje vnetja: Vitamin C pomaga pri zmanjševanju vnetij in bolečin v telesu.

10. Povečuje raven energije: B-vitamini v Procollagenu omogočajo povečano raven energije in zmanjšujejo utrujenost.

11. Izboljšuje kognitivne funkcije: Omega-3 maščobne kisline nudijo izboljšanje kognitivnih funkcij in spomina.

12. Krepi imunski sistem: Sestavine v Procollagenu, kot sta vitamin C in cink, pomagata pri krepitvi imunskega sistema in zmanjšujeta tveganje za bolezni.

13. Pomaga pri uravnavanju telesne teže: Sestavine v Procollagenu pospešijo izgubljanje telesne teže. 

TRENUTNO KAR 15 EUR CENEJE!

Trenutno je prehransko dopolnilo na voljo po akcijski ceni in sicer lahko z nakupom prihranite kar 15 eur. Naročite ga lahko na spletni strani www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07. 

 

Naročnik oglasa je Combokin.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1