Slovenija
Oglas

Po letno vinjeto za samo 70 EUR!

Ljubljana, 23. 11. 2021 08.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zakaj je zdaj najboljši trenutek za menjavo zavarovalnice dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja? Pozor, akcija se izteče 30. novembra!

Vinjeta-1

 

Kot je pokazala neodvisna analiza gibanj premij dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji NAI Significa, se potrošniku najbolj splača zamenjati zavarovalnico takoj, ko je to možno. 

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je v Sloveniji zakonsko določeno. Posledično torej vse zdravstvene zavarovalnice ponujajo isto dopolnilno zavarovanje. Razlika je lahko le v višini premije in morebitnih dodatnih ugodnostih.

V analizi NAI Significe so se med drugim vprašali, ali je za potrošnika finančno smiselno ostati zvest eni zavarovalnici, ali se mu bolj splačata menjava in koriščenje dodatnih ugodnosti, ki jih ob menjavi zavarovanja prejme. Tudi v primeru scenarija, kjer potrošnik izbere najdražjega ponudnika dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, je dolgoročno ob menjavi zavarovalnice finančno gledano na boljšem, kot če bi ostal pri katerikoli zavarovalnici brez menjave od marca 2006 dalje. Ob tem so ugotovili tudi, da so razlike v ceni med zdravstvenimi zavarovalnicami minimalne, ki se pa lahko kadarkoli tudi spremenijo.

Ste vedeli? Ob menjavi zavarovalnice ste pri novi vezani samo 12 mesecev. Vaša pravica je, da zamenjate zavarovalnico vsakih 12 mesecev.

Po vinjeto na Petrol za samo 70,00 EUR!

Menjava se torej splača vsakih 12 mesecev. Najvišje ugodnosti prejmete ob menjavi pri zavarovalnem zastopniku Kovanček, kjer vam ob sklenitvi podarijo Petrol darilno kartico. Vsaka stranka, ki pri njih menja zavarovalnico, lahko z darilno kartico na Petrolu kupi celoletno e-vinjeto za samo 70 evrov. 

Vinjeta-2

Ob sklenitvi / menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d. vam podarijo Darilno kartico Petrol v višini 40,00 EUR in s tem prejmete letno vinjeto na PETROLU za samo 70 EUR.

S prvim decembrom bo možno kupiti celoletne e-vinjete, ki bodo vezane na registrsko oznako in bodo v prodaji za 110 evrov. Cena, ki številne zaboli ...

Zato so se pri Kovančku odločili, da vam priskočijo na pomoč in vas ob menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja dodatno nagradijo. Če vinjete ne potrebujete, lahko pridobljeno ugodnost kot darilno kartico vnovčite na katerem koli Petrolu v Sloveniji kot plačilno sredstvo za vaš nakup, ki ga lahko opravite vse dni v tednu. 

Vinjeto lahko s Kovančkovo akcijo PRIPELJI PRIJATELJA dobite tudi brezplačno. Pri Kovančku cenijo zvestobo svojih strank, ki jih v sklopu akcije PRIPELJI PRIJATELJA nagradijo z dodatnimi ugodnostmi, tudi več kot 200 evrov. Več o akciji PRIPELJI PRIJATELJA TUKAJ.

To še ni vse. Ob sklenitvi oziroma menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d. prek zastopnika Kovanček, prejmete še dodatnih 40 evrov za samoplačniške zdravstvene storitve. To je preverjeno najvišja direktna finančna ugodnost ob menjavi zavarovalnice v Sloveniji.  

Zavarovalnico menjate z nekaj kliki, ne da bi vam bilo treba vstati s kavča. Celotni postopek menjave zavarovalnice uredi za vas nova zavarovalnica, tako da nikoli ne ostanete brez zavarovanja. Pridobite edinstvene ugodnosti in kliknite TUKAJ ali pokličite na 080 26 88. Pri Kovančku so vam na voljo vsak dan med 7. in 22. uro.

AKCIJA TRAJA DO 30.11.2021, kliknite tukaj in jo IZKORISTITE!


Naročnik oglasa je Kovanček d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni