Slovenija
Oglas

Počitnice z nizkocenovniki iz letališča Zagreb do 30 % ugodneje!

Ljubljana, 09. 06. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Ker sta udobje in kakovostna storitev na počitnicah bolj pomembni kot sama pot do destinacije, so na Počitnice.si pripravili noro ugodne počitniške pakete, sestavljene iz nizkocenovnih poletov ter vrhunskih namestitev!

Pri izbiri poletnih počitnic nam je v prvi vrsti pomembna destinacija, nato izbira ustrezne namestitve, šele na koncu (če sploh) se pozanimamo o letalskem prevozniku. Pri čarterskih poletih na izbiro slednjega ne moremo vplivati, pri potovanju v lastni režiji pa iskanje popolne kombinacije prevoza ter namestitve zahteva ogromno dragocenega časa. Zato so v turistični agenciji Počitnice.si opravili delo namesto vas ter sestavili neverjetno ugodne počitniške pakete za najbolj priljubljene poletne destinacije!

Samo v turistični agenciji Počitnice.si vam nudijo NORO ugodne počitniške pakete, sestavljene iz povratnega letalskega prevoza z nizkocenovniki iz Zagreba in nastanitev v izbranem hotelu ali apartmaju na 7 TOP priljubljenih destinacijah po vsej Evropi! In kar je še pomembneje: letalski poleti so organizirani večkrat na teden, tako da si lahko privoščite počitnice za 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12 ali 14 dni

 

Naj bo samo podaljšan vikend oddih ali konkreten poletni oddih: še danes pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si, pokličite 01/280 30 00 ali pa se med ponedeljkom in soboto oglasite v njihovih fizičnih poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo. Bogato ponudbo lahko raziščete tudi TUKAJ!

Zakaj so paketne ponudbe na Počitnice.si prava izbira?

Dejstvo je, da imata izbrana destinacija in ustrezna namestitev na počitnicah veliko večji vpliv na naše končno zadovoljstvo, kot pa sama pot do tja. Za bližnje počitniške destinacije so zato nizkocenovni prevozniki popolna izbira, saj lahko denar, ki bi ga pri dražjih letalskih prevoznikih plačali za vozovnice, namenite za kakovostnejšo in boljšo namestitev, kar je glede na to, da boste tam preživeli vsaj nekaj dni, vsekakor pomembneje kot nekajurni let.

Še bolj pomembno je, da lahko na Počitnice.si povsem sami določite dolžino vašega oddiha! Iz Zagreba je namreč v poletnem času z nizkocenovniki mogoče na številne evropske počitniške destinacije poleteti večkrat na teden, zato so pri Počitnice.si pripravili ponudbe tako za krajši oddih 3, 5 ali 7 dni, kot tudi za konkretnih 10, 11, 12 oziroma 14 dni uživanja v TOP paketni ponudbi počitnic. A to še ni vse: glede na NORO ugodne cene počitniških paketov greste lahko to poletje na počitnice celo večkrat!

Počitnice z nizkocenovniki

Seveda se lahko kombiniranja nizkocenovnega letalskega prevoza in najboljših ter najugodnejših hotelov na želenih destinacijah lotite tudi sami, a s tem povsem sami nosite breme tveganja morebitne prestavitve ali odpovedi leta. V kolikor pa počitnice rezervirate pri Počitnice.si, vam v primeru odpovedi leta turistična agencija zagotavlja vračilo celotne kupnine v vsega 7 dneh!

Kam torej na IZJEMNO UGODEN nepozaben poletnih oddih s Počitnice.si?

1. JUŽNI CIPER - prav gotovo ena najbolj priljubljenih počitniških destinacij leta 2023, na katero lahko poletite vsak ponedeljek, sredo in petek– vse poletne in jesenske mesece, vključno z jesenskimi počitnicami! Celotno ponudbo preverite TUKAJ!

Polet do mesta Paphos na Južnem Cipru traja samo dobri dve uri in je kot nalašč tako za raziskovanja željne popotnike kot za družine z otroki ter seniorje. Morje na Cipru je povsod zelo čisto, zaradi vetra je Ciper primeren tudi za deskarje in kajtarje. Užitke na plaži lahko dopolnite s sprehodom do mesta Paphos, pred vročino pa pobegnete v pogorje Troodos in obiščete vasico Omodos, ki je znana po vinogradih ter tradicionalni proizvodnji vina.

Privoščite si nepozaben poletni oddih za 7, 10, 11, 12 oziroma 14 dni ter da dopolite še s krajšim 3- ali 5-dnevnim vikend oddihom! Kako? Na Počitnice.si so pripravili pester nabor izjemno ugodnih počitniških paketov, ki so kombinacija nizkocenovnega letalskega prevoza iz Zagreba v TOP poletne evropske destinacije ter skrbno izbranega paketa namestitev,

 

Pobrskajte po spletni strani Počitnice.si in rezervirajte poletni oddih do 30 % ugodneje! Pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si ali pokličite 01/ 280 30 00!

2. OTOK KOS  – na majhen grški otok, ki se lahko pohvali s kar 112 kilometri čudovite obale ter izjemno kulinariko, lahko s Počitnice.si poletite vsak petek in soboto od junija do oktobra iz Zagreba ter si privoščite pravo grško razvajanje v pestri ponudbi hotelov po izjemno ugodni ceni! Ne verjamete? Preverite TUKAJ!

Počitnice z nizkocenovniki

Kak dan se vsekakor splača preživeti v prestolnici Kos, ki ji poseben čar dajeta pristanišče, nad katerim se dviga viteški grad ter priobalna promenada. Zagotovo vas bo navdušilo tudi antično svetišče Asklepion, ki je posvečeno istoimenskemu bogu zdravilstva, bližnje naravne terme, ter slano jezero Alikes, ki pripoveduje zanimivo zgodbo o pridelovanju soli. Kak dan si velja privoščiti še izlet z ladjo na odprto morje ali na sosednje otoke, med katere spada tudi vsega 4 km oddaljeno turško letovišče Bodrum, za obisk katerega pa boste nujno potrebovali potni list.

3. OTOK KRF - vsekakor popolna počitniška destinacija za vse vrste gostov, na katero lahko s Počitnice.si z nizkocenovnim prevoznikom poletite vsak ponedeljek in četrtek iz Zagreba. Preverite bogato ponudbo ULTRA ugodnih počitniških paketov TUKAJ!

Krf leži le 2,5 km od Albanije in se lahko pohvali z neskončnimi plažami, mogočnimi klifi ter pečinami, zanimivo arhitekturo in živahnim nočnim življenjem. Privoščite si sončni zahod na rtu Drastis ter obiščite plažo Sidari z ljubezenskim tunelom. Zanimiva je tudi palača Achilleon, ki je poimenovana po grškem mitološkem junaku Ahilu ter nekdanji ženski samostan Vlacherna, do katerega vodi most in odpira čudovit razgled na 'Mišji otok'. Z ladjico se lahko odpravite na otoka Paxos in Antipaxos, za ljubitelje vodnih atrakcij pa je obvezen postanek v vodnem parku Aqualand.

4. MALTA - ena najbolj zanimivih turističnih destinacij na Mediteranu, kamor lahko s Počitnice.si od junija do novembra iz Zagreba poletite vsak ponedeljek, torek, sredo in nedeljo ter si privoščite popolne počitnice po izjemno ugodni ceni!

Obiščite pestolnico La Valletta, ki je videti kot trdnjava, in bližnje megalitske templje, ki sodijo med najstarejše na svetu, nekdanjo prestolnico Mdino z edinstvenim muzejem v starih podzemnih jamah ter prikazom izdelovanja barvnega stekla, ki je eden glavnih izvoznih artiklov Malte. V bližini se nahajajo tudi Dingli klifi in mediteranska ribiška vasica Marsaxlokk, poznana predvsem po pisanih čolnih Luzzu. V zalivu Anchor lahko obiščete tematski park Popeye Village, ki so ga postavili za namen hollywoodskega filma o junaku Popaju in njegovi Olivi, s trajektom ali ladjico pa obiščite otoka Gozo in Comino.

5. POLOTOK HALKIDIKI V GRČIJI  - Preverite kopico počitniških paketov, ki vključujejo nizkocenovni letalski prevoz iz Zagreba do Soluna (Thessaloniki) vsak torek in soboto, ter pester nabor hotelskih namestitev za vse žepe in okuse. Preverite noro ugodno ponudbo počitnic v celinski Grčiji TUKAJ!

Halkidiki je čudovito območje v severni Grčiji, ki je znano po treh prepoznavnih polotokih, ki spominjajo na trident: Kasandra, Atos in Sitonija. Kasandra ponuja najrazličnejše možnosti za počitnice, z luksuznimi letovišči, živahnimi nočnimi klubi in bogato kulturno zgodovino. Predstavlja pravi raj za jadranje, potapljanje in uživanje na prečudovitih plažah ter je popolno izhodišče za obisk arheološkega najdišča Mendi ter ostankov starodavnega grškega mesteca Olynthos. Polotok Sitonija pa je znan po svoji divji naravi in čudovitih plažah. Tu boste na svoj račun prišli ljubitelji pohodništva, kolesarjenja in raziskovanja zgodovine v starodavnem mestu Toroni ter na ostankih trdnjave Lekythos.

Počitnice z nizkocenovniki

6. MALAGA  – v srce španske Andaluzije lahko poletite vsako sredo in nedeljo z nizkocenovnim prevoznikom iz Zagreba ter si privoščite romantično počitniško doživetje v izbranem hotelu na jugu Španije. Sliši se mamljivo, kajne? Hitro preverite ponudbo TUKAJ in rezervirajte TOP ugodne počitnice v Malagi še danes!

Malaga leži na območju letovišča Costa del Sol in postaja vse bolj priljubljena destinacija številnih evropskih turistov. Pohvali se lahko z izjemno bogato zgodovino, ki se odraža v prelepi arhitekturi in številnih znamenitostih, kot so utrdba Alcazaba, katedrala, rimsko gledališče, Plaza de Toros, Picassov muzej ... Ob tem je Malaga odlično izhodišče tudi za izlete v druga prelepa mesta španskega juga: Cordobo, Sevillo, Alicante, Granado, pa tudi edinstven Gibraltar, kjer lahko na daljavo pokukate v sosednjo Afriko.

7. CELINSKA TUNIZIJA -  Če pa bi radi okusili pristen stik z Afriko, se to poletje odločite za nepozaben oddih v celinski Tuniziji! Na Počitnice.si lahko z nizkocenovniki vsako sredo poletite iz Zagreba na letališče Monastir in si privoščite luksuzno all inclusive razvajanje v pestrem naboru hotelov letovišč Hammamet, Port el Kantaoui in Mahdia. Celotno ponudbo ultra ugodnih počitnic v celinski Tuniziji lahko preverite TUKAJ

Obiščite moderno in živahno prestolnico Tunis in Kartagino, prestolnici Punskega imperija ali pa se odpravite na 2-dnevni safari, na katerem si ogledate najstarejšo mošejo na afriški celini Okba Ibn Nafaa, delavnico preprog in podzemni hotel Sidi Driss, kjer si ogledate kulise filma Vojna zvezd. Naslednji dan pot nadaljujete preko največjega slanega jezera Tunizije, Chott El Jerid in mesta Douz, oaze imenovane Vrata v Saharo, kjer se začenjajo prave peščene sipine.



Naročnik oglasa je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3