Slovenija

Podelitev Aškerčevih priznanj in priznanja Zlati možnar v Laškem

Laško, 07. 02. 1998 10.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Kulturnem centru Laško bodo drevi na osrednji občinski slovesnosti ob slovenskem kulturnem prazniku skupini ljudskih pevcev iz Curnovca na Kozjanskem podelili priznanje za izjemne dosežke na področju etnografske dejavnosti Zlati možnar. Trije posamezniki, posebej zaslužni za delo na širšem kulturnem področju v občini pa bodo prejeli občinska priznanja Antona Aškerca, so sporočili iz odbora za obujanje, ohranjanje in prikazovanje starih ljudskih šeg in delovnih opravil občine Laško.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.