Slovenija

Podelitev Prešernovih nagrad študentom Univerze v Ljubljani

Ljubljana, 05. 02. 1998 11.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V zbornični dvorani Univerze v Ljubljani bodo jutri, v petek, 6. februarja, ob 11. uri podelili Prešernove nagrade študentom Univerze v Ljubljani za leto 1997.

Prejemniki Prešernovih nagrad študentom Univerze v Ljubljani za leto 1997 so: Gregor Markelj, Gordana Wozniak, Marjan Peršuh, Špela Majcen, Tomaž Krpič, Borut Petrič, Ana Videnšek, Tomo Cerovšek, Mitja Šircelj, Said Ai Mawed in Franc Anderluh, Sabina Puc ter Melita Kramar in Vesna Kuhanec.

Slovesno podelitev Prešernovih nagrad v zbornični dvorani Univerze v Ljubljani bo pospremil kulturni program, v katerem bodo sodelovali recitator Kristijan Ostanek, študent AGRFT, Pihalni kvintet Akademije za glasbo in APZ Tone Tomšič pod vodstvom Stojana Kureta.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.