Slovenija

Podpis pogodbe o gradnji 200 novih stanovanj

Ljubljana, 11. 02. 1998 09.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ljubljanska županja Viktorija Potočnik bo danes, 11. februarja, ob 14. uri na sedežu podjetja R.E.Z. inženiring d.o.o. na Kersnikovi 10 podpisala pogodbo o gradnji novega stanovanjsko-poslovnega objekta v Stožicah.

Objekt bo sestavljalo 200 stanovanjskih enot, 400 parkirnih mest in 5000 kvadratnih metrov poslovno-trgovinskih površin.

Gradnja naj bi stekla v tem mesecu, prve ključe pa naj bi razdelili v začetku prihodnjega tisočletja.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.