Slovenija
Oglas

Podprite dobrodelno akcijo Razveselimo otroke z Anino zvezdico

Ljubljana, 20. 12. 2016 17.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

S skupno dobrodelno akcijo Razveselimo otroke z Anino zvezdico sta pobudnika projekta, Henkel in Mercator, združila moči z namenom, da razveselita otroke. K projektu sta povabila organizacijo Anina zvezdica, ki s svojim nesebičnim delom že več let pomaga socialno ogroženim družinam.

Podprite dobrodelno akcijo Razveselimo otroke z Anino zvezdico.
Podprite dobrodelno akcijo Razveselimo otroke z Anino zvezdico. FOTO:

Predbožični čas nas vsakič znova opomni, da si moramo pomagati in praznično vzdušje pričarati tudi tistim, ki si ga ne morejo privoščiti. Dobrodelna akcija bo trajala vse do januarja 2017, v njej pa bodo sodelovali prav vsi kupci, ki bodo v tem času v trgovinah Mercator kupil katerikoli izdelek blagovnih znamk Persil, Silan in Somat. Po zaključku akcije v mesecu januarju bodo prostovoljci Anine zvezdice razdelili 300 paketov otrokom iz socialno ogroženih družin.

Organizacija Anina zvezdica, pod vodstvom Ane Lukner, je s pomočjo številnih prostovoljcev pomagala že več deset tisoč družinam z vse Slovenije. Organizirali so že številne akcije zbiranja sredstev – tako za osnovne življenjske potrebščine kot za poletna in zimska letovanja otrok iz družin, ki si ne morejo privoščiti tega kar bi si zaslužil vsak otrok. Zato je Anina zvezdica z veseljem sprejela tudi povabilo k sodelovanju v akciji Razveselimo otroke z Anino zvezdico.

"Izjemno vesela sem, da se znamo povezati na transparenten način ter pomagati. Akcija Razveselimo otroke z Anino zvezdico je odlična gesta, ki v sodelovanju s kupci poteka pod okriljem Henkla in Mercatorja. Vsi skupaj bomo tako lahko pomagali in razveselili mnogo družin ter jim polepšali praznike. Najlepše se zahvaljujem vsem zvezdicam, za podporo, pozitivno miselnost ter širjenje akcije," je povedala Ana Lukner, ustanoviteljica organizacije Anina zvezdica.

Ana Lakner
Ana Lakner FOTO:

Henkel in Mercator sta ponosna partnerja akcije, ki jo organizirata skupaj z Anino zvezdico. "Henkel je aktiven član v vseh lokalnih skupnostih, kjer je prisoten, in rad prisluhne potrebam in željam someščanov. Vsako leto znova smo del pomembnih dobrodelnih akcij, ki prispevajo k boljšemu življenju tistih, ki pomoč najbolj potrebujejo. Še posebej smo ponosni na sodelovanje z Anino zvezdico, hkrati pa smo veseli, da se je projektu pridružilo tudi podjetje Mercator, ki je navdušeno podprlo akcijo. Otroci so naš zaklad in prav njihovo veselje je največja nagrada, ki jo lahko dobimo. Hkrati pa je zadovoljstvo otrok potrditev, da moramo s tovrstnimi akcijami nadaljevati tudi v prihodnje," je dejala Špela Podnar, key account manager Henkel Slovenija.

"Mercator je pomemben donator humanitarnim projektom v slovenskem prostoru, naše odlično sodelovanje s podjetjem Henkel Slovenija pa je že tradicionalno. Tokrat skupaj podpiramo akcijo Razveselimo otroke z Anino zvezdico in verjamemo, da bodo akcijo za svojo sprejeli tudi naši potrošniki. Skupaj bomo z zbranimi sredstvi razveselili kar 300 otrok in njihovih družin, za kar se vsakemu posebej že vnaprej zahvaljujemo," je povedal Iztok Verdnik, pomočnik predsednika uprave za korporativno komuniciranje v Mercatorju.

Anina zvezdica je s svojimi akcijami v preteklosti sodelovala s številnimi podjetji, športnimi društvi, vrtci, šolami in fakultetami. Poleg samih dobrodelnih akcij so organizirali tudi številne delavnice za otroke. Od sredstev, ki bodo zbrana v akciji Razveselimo otroke z Anino zvezdico, bosta pobudnika projekta Henkel in Mercator pripravila darilne pakete, katere bodo prostovoljci Anine zvezdice predali otrokom februarja prihodnje leto.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8