27°C

Poglejte rezultate po 30 dneh uporabe seruma za rast trepalnic!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.R. /
Vsaka ženska si želi dolgih in gostih trepalnic, ki popolnoma spremenijo videz in pogled. Načini, kako do dolgih trepalnic, so različni. Od maskar, do umetnih trepalnic. Tistih, ki jih namestimo same ali tistih, za katere v kozmetičnih salonih odštejemo veliko denarja. Če prisegate na naraven videz in želite trepalnice dolgoročno podaljšati in zgostiti, je najboljša izbira serum za rast trepalnic.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor EyelashFOTO: Arhiv ponudnika

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor EyelashFOTO: Arhiv ponudnika

Kako deluje?

Naravni serum za rast trepalnic je stimulator za rast, gostoto ter krepitev trepalnic in je enostaven za uporabo, deluje pa že v 2-4 tednih. Ob vsakem nanosu ustvari tanko zaščitno plast, ki preprečuje lomljenje in izpadanje trepalnic. Idealna kombinacija skrbno izbranih sestavin dokazano deluje v korenini trepalnice in pospeši rast. Ste že slišali, da so obrvi okvir obraza? Serum Lux-Factor Eyelash ima edinstveno lastnost, da deluje tudi na obrveh. Tako lahko zgostite tudi obrvi, ki vam bodo nudile še dodatno zapeljiv videz. 

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor EyelashFOTO: Arhiv ponudnika

Hiter nanos in hitri rezultati

Najhitreje delujoči naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic bo poskrbel za polnejše, bolj goste, temnejše in močnejše trepalnice. Pričakujete lahko tudi do 85 % več volumna, trepalnice pa lahko podaljšate za kar 25 %. Serum hkrati pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic, slednje prav tako neguje in ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi, deluje pa tudi na obrveh. Primeren je za vsakodnevno uporabo, ko dosežete želeno dolžino, pa se lahko za vzdrževanje rezultatov uporablja le 2- do 3-krat tedensko. 

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor EyelashFOTO: Arhiv ponudnika

V enem mesecu bo vaš pogled še privlačnejši

Test na 4.000 uporabnicah, ki so 28 dni, vsak dan – zjutraj in zvečer – nanašale serum za rast trepalnic Lux-factor, je pokazal:

• Volumen oziroma gostota trepalnic se ob redni uporabi lahko poveča do 85 odstotkov v samo od dveh do štirih tednih.

• Dolžina trepalnic se lahko podaljša tudi do 25 odstotkov.

Trepalnice potemnijo vsaj za dva odtenka.

• Po 28-dnevni terapiji z uporabo seruma uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega proizvoda za rast trepalnic.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor EyelashFOTO: Arhiv ponudnika

Priporoča ga tudi pevka Natalija Verboten

»Zaradi narave dela veliko pozornosti posvečam svojemu videzu in pri tem mi več kot pomaga tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, s katerim sem vsaj za 30 % podaljšala svoje naravne trepalnice. Za televizijske nastope včasih še uporabim umetne trepalnice, a Lux-Factorjev serum poskrbi, da se ob tem moje naravne ne poškodujejo. Zares enostaven nanos in super proizvod. Priporočam!«

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor EyelashFOTO: Arhiv ponudnika

30-dnevna garancija

Ne zaupate nakupovanju prek spleta? Sedaj lahko svoj nakup opravite povsem varno. Na vsako vaše naročilo vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino.

Svoje naravne trepalnice lahko podaljšate tudi vi

Do gostih trepalnic vas loči le še klik. Svoje naročilo lahko oddate na spletni strani www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Ob večjem naročilu vam ob vsakem nakupu podarjamo še DARILO in BREZPLAČNO POŠTNINO. Pohitite, saj lahko prav zdaj svoj serum za rast trepalnic naročite kar 50 % CENEJE.


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.