Slovenija
Oglas

Polepšajte si pomlad – s 3,99 % letno fiksno obrestno mero potrošniškega gotovinskega kredita

Ljubljana, 04. 03. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pomlad je čas, ko lahko vnesete nekaj svežine v svoj dom in okolico. UniCredit Bank je za vas pripravila akcijo 3,99 % letne fiksne obrestne mere potrošniškega gotovinskega kredita!

OSVEŽITE SVOJ VRT

Vrt s svojo energijo blagodejno vpliva na vse vaše čute ter omogoča različne načine sprostitve. Zasadite dišeče grmičevje in rože, dodajte drevo, da boste lahko pod krošnjami uživali ob branju knjige, ali pa potešite svojo vrtnarsko žilico in ga spremenite v zelenjavno-sadni vrt, ki vas bo vse poletje oskrboval z doma pridelano hrano. Svoj vrt pa lahko popestrite še na mnogo drugih načinov:

- dodajte ribnik s čudovitimi lokvanji in drugim vodnim rastlinjem;

- razgibajte ga s skalnjakom in z izborom dišečih zelišč poskrbite tudi za čebele;

- miza, klopi in zidan žar so odlična osnova za druženje z družino ali prijatelji;

- če imate majhne otroke, ne pozabite na plezala, peskovnik ali gugalnico.

Privoščite si veselje z najbližjimi na urejenem vrtu.
Privoščite si veselje z najbližjimi na urejenem vrtu. FOTO: Arhiv ponudnika

PRENOVITE DOM

V svoj dom lahko vnesete svežino že zgolj z nekaj detajli, pa naj gre za nove okrasne lonce, drugačno barvo stene ali novo preprogo. Za nov videz doma poskrbijo tudi nov kavč, večji in sodobnejši televizor, nova jedilna miza ali pa morda nov pult. 

Še večji učinek ima vsekakor celostna prenova doma, posebej, če je skrbno načrtovana in slogovno usklajena. Ta lahko vključuje zamenjavo pohištva, talnih oblog ali luči, novo stavbno pohištvo. Tovrstne prenove so seveda večji finančni zalogaj in trajajo dlje časa, a po zaključenih delih bo vaš dom videti povsem drugače. Pri tako obsežnih projektih so lahko v veliko pomoč strokovnjaki za notranjo opremo ali arhitekti.

USTVARITE NEPOZABNE SPOMINE

Želite odkrivati nove dežele, si končno ogledati največje znamenitosti ali pa spoznati različne kulture? Potem vsekakor izkoristite najlepši čas leta. Če radi načrtujete do zadnje podrobnosti, se organizacije potovanja lotite sami. V veliko pomoč so vam lahko različna potopisna predavanja in knjige, najbolj koristni pa so nasveti iz prve roke od prijateljev in znancev, ki so na izbrani destinaciji že bili. 

Ste vedno sanjali, da bi doživeli razburljive dogodivščine v tuji deželi?
Ste vedno sanjali, da bi doživeli razburljive dogodivščine v tuji deželi? FOTO: Arhiv ponudnika

Ker pa nismo vsi za vse, lahko svoje želje zaupate izkušenim strokovnjakom v turističnih agencijah in zagotovo vam bodo pripravili aranžma po vašem okusu, da boste lahko brezskrbno uživali. 

Ne glede na to, kaj je najbolj visoko na seznamu vaših želja, imajo v UniCredit Bank za vas pravo rešitev. Z vrhunsko ponudbo potrošniškega gotovinskega kredita si sedaj namreč lahko uresničite prenekatero željo. Ponudba velja za nove in obstoječe stranke UniCredit Bank.

Uživajte življenje z vrhunsko obrestno mero potrošniškega gotovinskega kredita UniCredit Bank.
Uživajte življenje z vrhunsko obrestno mero potrošniškega gotovinskega kredita UniCredit Bank. FOTO: Arhiv ponudnika

Preverite več TUKAJ.


Naročnik oglasne vsebine je UniCredit Banka Slovenija d.d.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3