Slovenija
Oglas

Poletje se začne ta vikend na festivalu Sea Star v Umagu!

Ljubljana, 16. 05. 2023 08.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

The Prodigy, Robin Schulz, Joker Out, Senidah, Masayah, Tim Urbanya, Indira Paganotto in številni drugi bodo 19. in 20. maja v Umagu poskrbeli za najboljši začetek festivalske sezone.

Peta izvedba festivala Sea Star bo ta vikend festivalske navdušence ovila s poletno vročico. Prodaja vstopnic, ki trenutno poteka v kar 40 državah sveta, kaže, da bodo pod kar štirimi odri ob obiskovalcih iz Hrvaške in Slovenije še ljubitelji dobre glasbe iz Nemčije, Avstrije, Nizozemske, Velike Britanije, Belgije, Španije, Argentine, Kanade in številnih drugih delov sveta.

Sea Star

Petkov program bodo zaznamovali mojster za uspešnice Robin Schulz, za Slovence Joker Out pa bo to prvi nastop po Evroviziji. Pridružila se jim bo tudi trap kraljica Balkana - Senidah, ki s svojimi megahiti Slađana, Mišići in Behute dosega milijone YouTube ogledov in digitalnih poslušalcev, po lanskem nepozabnem nastopu v umaški laguni pa se letos vrača na Sea Star Festival z novim studijskim albumom Za tebe. Slišali bomo lahko tudi fenomen globalnega pop punk preporoda, Ružno Pače in raperko Masayah, eno najbolj obetavnih domačih hip-hop/RnB izvajalk. Za ljubitelje hitrejših ritmov pa bosta poskrbela zdaj že skoraj veterana slovenske elektronske scene, Tim Urbanya in Alessio. Med petkovimi nastopajočimi so še Mahmut Orhan, eden od pionirjev hrvaške trap glasbe Hiljson Mandela, obetajo pa se še odlični didžej seti za katere bodo poskrbeli Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Milićević, DJ Jock & Shipe, Nika Turković, Dzipsii, Vanillaz in Ilija Rudman. 

"Letos prvič igramo na Sea Star Festivalu v Umagu, to bo naš prvi nastop po Evroviziji. Izredno smo počaščeni, da si bomo lahko delili oder s takimi zvezdami in premierno predstavili nekaj novega (angleškega) materiala," so povedali Joker Out.

Sea Star

V soboto bodo na festivalskem glavnem odru sceno zatresli giganti The Prodigy, techno superzvezdnica Indira Paganotto in regionalne zasedbe kot so Krankšvester, Grše, 30Zona, Fox & Surreal, Ružno pače, Podočnjaci, Miach, Micka Lifa, TTM, Masayah, Thicc Boi, At The Spot, RNB Confusion Sound System ter Ian F in Marcel. 

Welcome party 18. maja in Closing party 21. maja bodo z DJ nastopi zaznamovali SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Ian F. in Marin Biočić.

Potem ko je bil Sea Star leta 2022 okronan kot drugi najbolj obiskan festival na Hrvaškem, letošnja jubilejna izdaja obljublja magično otvoritev festivalske sezone. Festival Sea Star 2023 bo realiziran ob podpori Hrvaške turistične skupnosti, Istrske županije, mesta Umag, Turistične skupnosti mesta Umag, Turistične skupnosti Istrske županije in Plave lagune. Dva meseca pred dogodkom sta bili prodani dve tretjini kapacitet lagune Stella Maris v Umagu, zadnje vstopnice za nepozabni spektakel pa so na voljo na supratravel.si!


Naročnik oglasa je EMC.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou