Slovenija
Oglas

Poletne počitnice tujih jezikov za osnovnošolce – zabava in učenje na enem mestu

Ljubljana, 08. 06. 2009 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Summer Camp je edinstvena kombinacija učenja tujih jezikov in zabavnih počitnic. Otroci se bodo naučili angleškega, nemškega, španskega ali portugalskega jezika ter se ob tem zabavali z vrstniki iz vse Slovenije.

Jezikovna šola Hiša jezikov (www.hisajezikov.com) tudi letos organizira sedem dnevno poletno šolo tujih jezikov za otroke od šestega do petnajstega leta starosti, ki bo potekala na dveh različnih lokacijah, Rogli in Ribnici na Pohorju. Letošnji termini so: 5.7-11.7., 26.7.-1.8. in 16.8.-22.8., vpis pa poteka do 19.6.2009.

Summer Camp
Summer Camp FOTO:

Učenje tujih jezikov poteka po programu Hiše jezikov, ki se imenuje Več kot učenje (MORE THAN LEARNING) . Zasnovan je na modernih učnih metodah, ki omogočajo učenje tujih jezikov skozi zabavna opravila, spoznavanje narave, igro, izlete, petje in šport. Učenje tako ne poteka samo v učilnicah, temveč tudi v prijetnih kotičkih v naravi. Tako otroci v sproščenem vzdušju zagotovo izgubijo strah pred govorjenjem v tujem jeziku in postanejo samozavestnejši.

Summer Camp
Summer Camp FOTO:

Otroci bodo poleg učenja tujih jezikov lahko izbrali tudi med vrsto spremljevalnih aktivnosti. Športno se bodo udejstvovali tako na prostem kot tudi v dvorani, kopali v bazenih, najbolj pogumnim bo omogočen tudi spust z adrenalinskimi sankami, na različnih pohodniških izletih pa bodo spoznavali naravne in kulturne znamenitosti Pohorja.

Summer Camp
Summer Camp FOTO:
Summer Camp
Summer Camp FOTO:

 

Rogla in Ribnica na Pohorju nudita vse potrebno za aktiven oddih, sprostitev, rekreacijo in prijetno preživljanje počitnic. Bogata narava in zdravo okolje odlično vplivata na učinkovitejše učenje in pripomoreta k večji sproščenosti in boljšemu počutju otrok. Otroci bodo bivali v sodobno opremljenih apartmajskih hišah Ribnica I in II**** oz. v depandansi hotela Brinje***, kjer bodo imeli polni penzion z otrokom prilagojeno prehrano.

Summer Camp
Summer Camp FOTO:

Poučevanje na Summer Camp-u je zaupano najboljšim profesorjem, ki skupaj s športnim pedagogom in animatorji 24 ur na dan skrbijo tudi za varnost otrok. Summer Camp je torej edinstvena kombinacija zabavnih počitnic in učenja izbranega tujega jezika.

Summer Camp
Summer Camp FOTO:


 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA