Slovenija
Oglas

Pomembno! Kako pripraviti svojo kožo na zimo?

Ljubljana, 16. 10. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prihaja mraz, suh zrak, ogrevani prostori, velike temperaturne razlike in še bi lahko našteli kar nekaj dejavnikov zime, ki počasi, a vztrajno načenjajo povrhnjico naše kože – to pa lahko povzroči razdraženost, izsušenost, gube, razpoke, akne in podobne nevšečnosti.

Zato je zelo pomembno, da poskrbimo za preventivno nego in se pravočasno pripravimo na spremembe, ki prihajajo. Namreč, tako kot se dogajajo spremembe v naravi, ki jih s seboj prinašajo različni letni časi, tako tudi naša koža - še posebej na obrazu - zahteva pred prihodom najhladnejšega letnega obdobja spremembo nege. Vsem težavam pa se lahko preprosto izognemo in uživamo v zimskih radostih z zdravo in sijočo kožo z nekaj enostavnimi koraki.   

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Tuširanje

Pri tuširanju zamenjajte vročo vodo za toplo. Pozimi se radi ogrejemo z dolgo vročo prho, vendar je to za kožo vse prej kot dobro. Vroča voda razširi kapilare, s čimer se telo začne ohlajati, poleg tega pa daljša prha spere s kože tudi naravna olja, ki jo ščitijo pred izsušenostjo ter s tem lahko povzroči razdraženost in celo mikro razpoke. Po prhanju ne pozabite celotnega telesa namazati še s hranljivo kremo, obraz pa naj zaščiti krema proti gubicam Lux-Factor 4D, ki bo vašo kožo zaščitila in preprečila, da bi se škodljivi vplivi zime poznali na obrazu.   

Pijte dovolj vode

Ne, ni dovolj, da veliko vode spijete le med poletjem, ko je vroče in ko je potrebno nadomestiti vodo, ki jo izgubimo s potenjem in sončenjem. Pozimi je pitje zadostne količine vode ravno tako pomembno, saj poskrbi za hidratacijo kože od znotraj in jo dodatno ščiti pred izsušitvijo. Ker nam pozimi hladna voda največkrat ne odgovarja, vam svetujemo, da si večkrat na dan privoščite nesladkan čaj. Od zunaj pa naj za vašo kožo na obrazu poskrbi krema proti gubicam Lux-Factor 4D, s čimer ji boste zagotovili celovito in optimalno zimsko nego.   

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Primerna krema za obraz

Kakovostna krema za obraz je vaša obvezna zimska oprema. Za obraz priporočamo kreme, ki vsebujejo hialuron, saj le-ta nase veže molekule vode in poskrbi, da ima koža na obrazu dovolj zaloge vode, ki jo potrebuje, da ostane sijoča. Priporočamo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D, ki na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz. Krema proti gubicam Lux-Factor 4D deluje na gube od znotraj, preprečuje nadaljnje staranje kože in je s tem vaša idealna sopotnica to zimo. 

Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron
Krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Kje in kako lahko naročite trenutno najbolj prodajno kremo? 

Odklikajte na spletno stran: www.Lux-Cosmetics.com ali pokličite na telefonsko številko: 01 777 41 07, kjer vam bodo prijazne svetovalke odgovorile na vsa vprašanja glede kreme 4D Hyaluron. Ob prvem nakupu vam pripada tudi 30-dnevna garancija, kar pomeni, da v primeru, če ne bi bili zadovoljni z učinki kreme, jo preprosto pošljete nazaj ter dobite povrnjen denar. Privoščite si najboljšo kremo za obraz, saj si vaša koža zasluži pravo kraljevsko nego in zagotavljamo vam, da se boste po redni uporabi kreme počutili veliko bolj samozavestni in srečni. 

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni