Slovenija

Pomoč Luciji: izklicna cena za Oblakov dres 700 evrov

Ljubljana, 12. 07. 2018 18.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tjaša Petrič
Komentarji
1

Naša najboljša kotalkarica Lucija Mlinarič, ki je na največjih tekmovanjih po Evropi in svetu osvojila kar 27 odličij, že drugič bije bitko z rakom. Tokrat je za drage terapije, ki jih potrebuje za zdravljenje, dres prispeval eden najboljših nogometnih vratarjev na svetu Jan Oblak. Izklicna cena je 700 evrov, dražite pa tako, da pošljete SMS z besedo dres in ponujenim zneskom na 6446.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ni_mi_vse_eno
12. 07. 2018 19.11
+9
Mi smo sužnji privatnih bankirjev. Pred leti je bilo dovolj, da je moški delal in žene so skrbele za otroke, sedaj ni več tako. Živimo v sistemu, kjer nam peščica gospodarjev posoja potiskane papirčke za dolg in obresti in mi ne razumemo kraje. Če bi igrali igro monopolija, kjer bi nam na začetku nekdo posodil papirčke, nato pa vsak krog zahteval obresti uporabe teh papirčkov, bi se kmalu zavedali prevare in se ne bi hoteli več igrati. Smo sužnji privatnih bankirjev, zato so vse države zadolžene. Imamo navidezno svobodo, ker lahko volimo leve ali desne, vendar oboji so služabniki gospodarjev. Zato se za banke najdejo milijarde, medtem ko za reveže zbiramo zamaške in pošiljamo sms-je. Država pobira davke (legalna kraja privatnega premoženja) in ga daje za obresti dolga, ker za reveže država nima. Zato raste neenakost. Zato živimo v eksponentnem gospodarstvu, ker ustvarjanje denarja kot dolg nujno zahteva rast, da lahko z njo pokrijemo stare dolgove. Zato uničujemo naravne surovine Zemlje, ker se hočemo znebiti dolga, vendar nujno tonemo v vedno večje dolgove, ker nam lahko le gospodarji lahko posodijo nove papirčke, če jim obljubimo, da bomo delali več za manj denarja. Zato je Svetovna Banka (WB) dala pogoj Boliviji, da privatizira vodo, če želi nova posojila. (Glej: bolivian water war) - Zapomnite se, to so privatni bankirji, ki skrbijo samo za svoje delničarje. (Glej ECB shareholders) --- Dokler bo ustvarjen denar na podlagi dolga za obresti na obresti, se bodo dogajali kolapsi (dr. Tainter; Collapse of Complex Societies). Za izobraževanje priporočam Ascent of Money.