11°C

"Poseben odnos, ki ga negujem že preko 10 let"

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
P.R. /
Včasih se mi zdi, da je vedno bolj težko. Srečati ali pa imeti srečo, da nas ljubezen in partnerski odnos, in z njim leta, (pre)izkušnje, pričakovanja in upanja, ne pregnetejo tako močno, da nam ne zatrdijo čuti, da nam ne otopijo zanimanja in iskrivosti, da nam (slej kot prej) spet ne zmanjka tal pod nogami. In da potem spet ne stojimo sami pred seboj, in v ogledalu nenadoma ne opazujemo nove različice sebe, spoznavamo svojih novih kotov in osebnostnih vogalov.

In se sprašujemo, smo sploh še isti, še vidimo, čutimo isto, si tega istega, kar imamo, sploh še želimo? 

In obratno. Zavedam se, da je jasno, da tudi odnos in ljudje okrog nas rastejo in se drugačijo, da se tudi v zaznavah in očeh drugih spreminjamo – in da ni nujno, da smo še tako všečni in enako ljubezni »vredni« ali deležni. 

Dnevi, meseci, celo leta stečejo lahko namreč s tako hitrostjo, da sami pri sebi ne zaznamo in ozavestimo vseh sprememb, hotenj, spoznanj in notranjih izzivov in napredkov. In kdaj se zgodi, da ne glede na stoodstotna partnerska zaupanja, iskrenosti, temelje in željo po skupni prihodnosti.. ostanemo na mestu, sami -  in ponovno za roko lahko zgrabimo predvsem in edinole sebe. 

Zato so še toliko bolj pomembni drugi temelji in odnosi okrog nas, da nas tisti, od katerih pričakujemo bolj pravljične konce, ne spotaknejo pregrobo in vzamejo zagona, ko se konec zlije tja nekam, ne v sončni zahod, ampak v kakšno kotlinasto sivino. 

Čeprav je zapakiran v tubo ali v »to go« vrečko, ki jo imaš lahko vedno v torbici ali za na pot.
Čeprav je zapakiran v tubo ali v »to go« vrečko, ki jo imaš lahko vedno v torbici ali za na pot.FOTO: Arhiv ponudnika

Zato je pomembno, da se poslušamo sproti. Da negujemo svoj um in svoje telo, da čistimo svojo dušo in svoj organizem.

Spomnim, koliko je bilo zardevanja ob pogovorih o prvih poljubih, prvih spolnih izkušnjah, in kako je še danes »vse to kar je telesnega«, lahko tako štorasto in tabu in težko izrekljivo. 

»Malo me »šraufa«, »Kaj so pa te pikice?«, »Zakaj me vse tako srbi?«. 

Zato je precej elegantno, pomirjujoče in edinstveno, če imaš v svojem življenju partnerja, ki mu stoodstotno zaupaš. In mu lahko poveš vse. 

Čeprav je zapakiran v tubo ali v »to go« vrečko, ki jo imaš lahko vedno v torbici ali za na pot. 

Z Enterosgelom namreč lahko brez besed in zardevanj rešim marsikaj. Od utrujenosti po prekrokani noči, saj je silicijev gel primeren tudi za blaženje posledic prekomerne nočne nagajivosti, do prebavno trebušnih zvijanj, ki se zgodijo lahko ob podvigih v še nepoznane dežele, okuse, kuharije in začimbe. 

Pa so to le kratke, hitre in ta bolj udobne športne rešitve, ki jih Enterosgel omogoča. 

Sicer pa je gel že več kot deset let prisoten v mojem vsakodnevnem življenju in življenjskem ritmu. Ko začutim, da sta telo ali glava prepolna, si privoščim Enterosgel detox. 

Enterosgel
EnterosgelFOTO: Arhiv ponudnika

14 dni vztrajam, običajo ob kakšnih večjih prelomnicah. Pred novo televizijsko potjo, pred novim igralskim projektom, ali celo po izzvenelem ljubezenskem odnosu, ko je treba zacelit telo in srce. 

Kdaj se z Enterosgelom spravim tudi nad kakšno nepravilnostjo na koži, z njim posušim kakšen mozoljček, si pripravim masko za obraz, s prilagoditvijo prehrane, umiritvijo stresa in konktreno Enterosgel kuro pa sem videla ublažiti ali celo izzveneti tudi že atopijski dermatitis. 

Skratka, za lažje spremljanje lastnih predrugačitev, novih želja, kotov, spoznanj in ljubezni, sem prepričana, da je treba brezsramno poslušati svoje telo in mu pomagati. 

Verjamem, da je najbolj vredno biti na ti predvsem sam s seboj, in da se na zelo enostaven način z na prvi pogled zelo enostavnim produktom, to da. 

Enterosgel
EnterosgelFOTO: Arhiv ponudnika

Da se. Biti jaz. Biti ti. Biti sveže in pogumno. Biti očiščeno in neobremenjeno. Skoraj toliko, da bi  - ne glede na jesen - lahko kdaj zaplesala celo v vodnjaku ali sredi mesta. 
 

Poljub Ula

 

Naročnik oglasa je Pharmazine.