Slovenija
Oglas

Poskrbite za pravočasne praznične spletne nakupe

Ljubljana, 17. 11. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Dnevi razprodaj in prazničnih nakupov so že tukaj

Tudi letos bomo v zadnjih tednih leta opravljali spletne nakupe v večjem obsegu. Pred nami so največje pričakovane razprodaje, predpraznični popusti ter stalne ugodne ponudbe spletnih trgovcev.

Pošta Slovenije

Kako si ob spletnem nakupu zagotoviti varen in hitrejši način dostave?

Pri spletnem nakupu je ključno, da trgovcu zaupate svojo mobilno številko, da vas bo Pošta Slovenije lahko obvestila o dostavi in prevzemu pošiljke. Če ste nakup naslovili na domači naslov, ga boste po prejetem SMS-u še vedno lahko preusmerili z aplikacijo Moja dostava – moja izbira. Pošta Slovenije svojim strankam zagotavlja vrsto enostavnih rešitev. Izberete lahko dostavo na dogovorjeno mesto, drugi naslov, v PS Paketomat, paketnik, na bencinski servis ter celo izberete želeni datum dostave. Več na www.posta.si/enostavna-dostava.

Ob dostavi za plačilo paketa izberite varno in priročno plačilo s kartico

Čeprav narašča število spletnih kupcev, ki izdelek plačajo že ob nakupu oziroma potrditvi košarice pri spletnem prodajalcu, še vedno veliko Slovencev izdelke, kupljene v spletni trgovini, plača po povzetju. Teh je po zadnjih raziskavah kar okoli 40 odstotkov. Pošta Slovenije je letos tako dodatno opremila pismonoše, ki dostavljajo pakete, in poštne poslovalnice (razen pogodbenih pošt) z več kot 1.600 POS-terminali za plačilo po povzetju. Spletnim kupcem tako odslej ni več treba skrbeti za dvig gotovine pred prejemom paketa. Pakete z odkupnino lahko kar pred svojimi vrati hitro in varno plačajo s karticami Visa ali drugimi plačilnimi karticami. S kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM in storitvijo Varnostni SMS lahko večje nakupe razdelijo tudi na do 12 obrokov in jih odplačujejo postopoma, v svojem ritmu.

Pošta Slovenije

Enostavno vračanje paketov

Žal se včasih pri spletnih nakupih zgodi, da izdelek ni takšen, kot smo pričakovali. Pošta Slovenije vam omogoča, da takšne izdelke enostavno vrnete pošiljatelju. 

Na paket enostavno nalepite izpolnjeno paketno spremnico za vračilo, ki ste jo prejeli od spletnega trgovca, ali jo izpolnite na spletu (natisnete in nalepite na paket) ali na bencinskem servisu. Za hitrejšo oddajo paketa izpolnite tudi  potrdilo o oddaji pošiljke, če ga ni predložil že spletni trgovec sam, in ga priložite ob vračilu.  Paket lahko vrnete na katerikoli izmed 487 pošt in na več kot 210 bencinskih servisih Petrola po vsej Sloveniji.

Pošta Slovenije vseskozi nadgrajuje in prilagaja storitve potrebam uporabnikov.

Kupljena oblačila lahko kupci od poletja naprej pomerijo tudi v poštnih garderobnih kabinah. V tem pogledu je kupcem na voljo tudi enostavna vrnitev blaga – Easy return solution. Kupec lahko že v poštni poslovalnici opravi vse potrebno za vrnitev blaga, v primeru da mu izdelek ne ustreza.

Kadar pa se vam zelo mudi izberite storitev Hitra pošta, ki omogoča dostavo pošiljk v izredno kratkih rokih. V Ljubljani tudi v roku ene ure. Preverite prednosti Hitre pošte!

Izberite tudi vi način prevzema paketa, ki vam najbolj ustreza! Pošta Slovenije. Zanesljivo z vami.

 

Naročnik oglasa je Pošta Slovenije.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3