Slovenija
Oglas

Posledice plastičnih operacij, o katerih se ne govori!

Ljubljana, 29. 03. 2024 08.43 | Posodobljeno pred 29 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav botoks in plastične operacije postajajo vedno bolj priljubljene tudi med mladimi, pa lahko imajo zastrašujoče posledice. Zaradi družbe, ki kot ideal v ospredje postavlja mlado žensko brez gubic, vse več žensk hrepeni po večni mladosti. Le-ta pa je seveda nedosegljiva, saj je staranje naraven proces, ki ga je nemogoče ustaviti.

LF

In čeprav lahko botoks in plastične operacije zares poskrbijo za napeto kožo, pogosto delujejo precej izumetničeno, prav tako pa lahko pustijo posledice. Gre zgolj za začasne rešitve, ki lahko poleg številnih negativnih stranskih učinkov celo poškodujejo delikatno živčevje na obrazu in posledično vplivajo na to, da je nemogoče premikati določene dele obraza. 

Svoj videz je za vedno spremenilo tudi kar nekaj zvezdnic, ki bi se sicer najbrž markantno postarale ... Med slednjimi sta denimo tudi danes 69-letna Janice Dickinson in pa 54-letna Renée Kathleen Zellweger, ki je po posegu praktično neprepoznavna. Priljubljena igralka, najbolj znana po svoji vlogi prikupne Bridget Jones, je z obiskom plastičnega kirurga dosegla prav nasprotno, kar je bil verjetno njen cilj, videti je namreč kar nekaj let starejša, z odločitvijo pa je razočarala tudi številne oboževalce po svetu. 

LF

Namesto skalpela se za pomoč raje obrnite k naravi ... 

Veliko boljša alternativa kot botoks in plastične operacije je preverjeno učinkovita krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s kakovostno hialuronsko kislino, ki na naraven, varen, neboleč in predvsem cenejši način preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

LF

Zakaj izbrati kremo s hialuronsko kislino? 

Hialuronska kislina je ključna sestavina zdrave kože, pomanjkanje slednje pa najhitreje opazimo v suhosti ter neelastičnosti kože, občutku zategnjenosti ter pojavu gub in izraznih črt. Ta čudežna sestavina lahko nase veže velike količine vode in posledično poskrbi za zdravo in čvrsto kožo. S staranjem količina dragocene hialuronske kisline upada, kar pomeni, da naša koža izgublja sposobnost zadrževanja vode, pojavijo se gube in tanke linije. Z zadostnim nanašanjem hiualuronske kisline na kožo lahko dosežemo izjemne rezultate, saj s svojim delovanjem zapolni gubice in izbriše nepravilnosti. 

LF

Pozor pred ponaredki! 

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti ni testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D Hyaluron krema proti gubicam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno izredno učinkovit hialuron evropskega porekla, ki je edinstvene kakovosti. Gre za učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože v le 2-4 tednih uporabe. 

Do mladostnejšega videza po varni in naravni poti

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50 % popustom in 30-dnevno garancijo, samo na www.luxfactor.com ali preko brezplačne telefonske številke 01 777 41 07!


Naročnik oglasne vsebine je Combokin.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3