Slovenija
Oglas

Potegujte se za MBA štipendije v skupni vrednosti več kot 100,000 EUR!

Ljubljana, 09. 05. 2019 10.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

COTRUGLI Business School, vodilna poslovna šola v JVE regiji, podeljuje Executive MBA (EMBA) in MBA štipendije ambicioznim posameznikom, ki želijo spremeniti svojo prihodnost ter investirati v znanje in mreženje.

To leto COTRUGLI podeluje štiri 50% štipendije za vsakega izmed programov: MBA in Executive MBA (EMBA), ter 30% štipendije. Najboljšim kandidatom bomo dodelili štipendije. Če želite osvojiti E/MBA štipendijo, se prijavite TUKAJ.  Število prijav je omejeno, zato s prijavo ne odlašajte. V naslednjih dneh bo Cotrugli ekipa obvestila ustrezne kandidate o nadaljnih korakih.

COTRUGLI E/MBA šolnine
COTRUGLI E/MBA šolnine FOTO:

Zakaj MBA?

MBA (Master of Business Administration) je svetovni vodilni standard poslovne izobrazbe. Program je zasnovan za spodbujanje razvoja vodstvenih sposobnosti v managerjih. Večina študentov izpostavlja, da je glavna prednost programa sprememba posameznikove miselne naravnanosti ter samozavedanja. Oboje pa je ključen dejavnik v procesu odločanja in kariernega napredka.

Zakaj COTRUGLI?

COTRUGLI Business School je med top 2% poslovnih šol, ki imajo mednarodno AMBA akreditacijo (skupaj z INSEAD, IMD, ESCP...). Na enem mestu združuje uspešne managerje in mednarodno priznane predavatelje. COTRUGLI študentje imajo približno 5 let (MBA) in 12 let (EMBA) delovnih izkušenj. 70% študentov trenutno deluje na vodstvenih položajih v manjših in velikih podjetjih. Prihajajo iz različnih industrij, vključno z IT, telekomunikacijami, farmacijo, FMCG, bančništvo in zavarovalništvo. COTRUGLI program, ki zahteva mininalno odsotnost iz delovnega mesta, vam tako omogoča, da uspešno združite delo in študij.

Alumni skupnost trenutno šteje več kot 2000 posameznikov, zaradi česar je to ena izmed največjih poslovnih mrež v JVE regiji. Članstvo v COTRUGLI Alumni skupnosti vam prinaša mnogo ugodnosti kot so na primer: dogodki, forumi, COTRUGLI dnevi, konference, športni dogodki, potovanja in poslovno mreženje ter mnogo več.

COTRUGLI E/MBA šolnine
COTRUGLI E/MBA šolnine FOTO:

Kako se prijaviti?

To leto bo COTRUGLI podelil dve vrsti štipendij za vsak program: 50% in 30% štipendiji. Če imate ustrezne delovne izkušnje, univerzitetno izobrazbo in dobro znanje angleščine, potem se prijavite tukaj. Prijava vam vzame zgolj eno minuto, o nadaljnjih korakih pa boste obveščeni kasneje.

Izkušnje študentov s COTRUGLI programi

EMBA program na COTRUGLI šoli je bila odlična izkušnja. Združila je moje praktično znanje in izkušnje, z odličnimi predavanji in debatami z uglednimi profesorji. Vse to mi bo nekoč koristilo pri karieri. Za povrh vsega pa smo imeli še odlično izkušnjo z mreženjem med vsemi udeleženci programa. Izkušnja, ki jo priporočam vsakomur! Sašo Šimec, COO, Iskratel

COTRUGLI ima odličen EMBA program, ki ga predstavlja najboljša fakulteta na celem svetu. Program te opremi z osnovami, ki so potrebne za plavanje v mednarodnih poslovnih vodah. In kar je najbolj pomembno: predavanja so interdisciplinarna in priložnosti za mreženje presegajo meje. Valentin Vičič, Predsednik uprave, Center Faktor

COTRUGLI E/MBA šolnine
COTRUGLI E/MBA šolnine FOTO:

Raznolikost profesorjev in udeležencev iz mnogih držav, je bilo vsekakor pravo okolje zame. Ne gre se zgolj za profesionalni razvoj, ampak tudi za postopno nadgradnjo osebnih kompetenc. Če se ne bi udeležila Executive MBA programa, ne bi nikoli prepoznala pomembnost omenjenih elementov. Pridobivanje izkušenj je eno, toda videti stvari iz popolnoma druge perspektive je tisto kar naredi program vrednega vsake sekunde vašega časa in denarja. Bilo je neverjetno potovanje, polno novih projektov in poznanstev v hitri realnosti! Preizkusite ga! Irena Grofelnik, Direktorica prodaje, Steklarna Hrastnik

Medtem, ko sem vsekakor užival v popotovanju in trdem delu s preostalimi udeleženci, me je ta izkušnja tudi prisilila v izboljšanje discipline in fokusa pri ravnovesju med delom, življenjem in študijem. Pozitivni stranski učinek je bila ugotovitev, da zmorem veliko več kot sem mislil. Opremljen z novim MBA znanjem in pogonom, sem ustanovil podjetje in zgradil svojo prvo tovarno na sončno energijo. Še vedno pa sem močno povezan in aktiven v COTRUGLI alumni skupnosti. Matej Golob, Partner, CorpoHub

 

Naročnik oglasa je Cotrugli d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3