Slovenija

Potrjen sporazum o koaliciji Slovenija

Ljubljana, 16. 04. 2000 09.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Združitveni kongres je tudi potrdil sporazum o koaliciji med združeno stranko in SDS ter pooblastil izvršilni odbor stranke, naj v okviru svojih pristojnosti odloči o imenu koalicije in drugih odprtih vprašanjih sporazuma. Besedilo sporazuma, ki sta ga v petek ponoči sprejela SLS in SKD na ločenih kongresih, namreč ni usklajeno s SDS v eni od bistvenih vsebinskih točk. Na združitvenem kongresu so sprejeli tudi program in statut nove združene stranke. Po končanem kongresu se je sestal izvršilni odbor združene stranke, ki bo odločali o vložitvi kandidature za mandatarja prehodne vlade; rok za vložitev kandidature namreč poteče v soboto ob polnoči.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.