Slovenija
Oglas

Poznate trik do dolgih in gostih obrvi?

Ljubljana, 18. 10. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Pravijo, da so obrvi okvir obraza in ključnega pomena tako pri njegovi zaščiti kot tudi estetiki. Vaše oči ščitijo pred umazanijo, ki bi lahko zašla v njih, hkrati pa so tudi izraz vaših čustev, zato je pomembno, da so negovane in pravilne oblike glede na vaš obraz. Ni vse le v puljenju, voskanju, vrisovanju obrvi … Za lepe in naravne obrvi lahko z nekaj triki in pripomočki poskrbite kar sami – a seveda s kančkom potrpežljivosti.

Olivno olje

Brez olivnega olja nam živeti ni, bi lahko rekli. Dragoceno in cenjeno je tako v kuhinji, kot v kozmetiki. Olivno olje je polno vitamina E, zato zelo dobro deluje na rast dlačic, hkrati pa hrani kožo. Nekaj kapljic segrejte in ga s prsti nanesite na obrvi. Masirajte obrvi in pustite, da se olje vpije in prične delovati. Če vas »oljast« občutek ne moti, pustite olje delovati kar čez noč in ga zjutraj sperite. Če pa vas ta občutek na koži moti, ga sperite po nekaj minutah in nato na obrvi nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor – ja, deluje in pomaga tudi obrvem!

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Čebula

Nekoliko bolj smrdeča metoda, a zelo učinkovita, če jo izvajate pravilno – enkrat tedensko, šest tednov za prave rezultate. Čebula vsebuje veliko žvepla, ki okrepi korenine dlačic. Najprej jo očistite in jo zmešajte v gosto zmes. Nato namažite obrvi in pustite učinkovati približno pet minut, pri tem pa pazite, da ne pride v stik z očmi. Na koncu obrvi in obraz očistite, da sperete vse ostanke.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Aloe vera

Aloe vera je zelo cenjena naravna sestavina, ki jo lahko v kozmetiki uporabljamo za več stvari. Neguje kožo in lase, ima pomirjujoče lastnosti, vsebuje pa tudi encime, ki spodbujajo rast dlačic. Kako jo uporabljati? Kupite sadiko aloe vere in si vsak dan z notranjostjo njenih listov negujte obrvi. Za dodatno nego zatem uporabite serum za rast trepalnic, ki bo še okrepil vaše obrvi.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Serum za rast trepalnic

Tako je, prav ste prebrali, serum za rast trepalnic Lux-Factor, kot rečeno, pomaga tudi vašim obrvem, saj dokazano deluje stimulativno v samem foliklu – korenini dlačice. Najbolj priporočljivo je, da ga na obrvi nanesete zvečer, ko si očistite obraz in ga pustite delovati čez noč. Kako naročiti? 

Serum za rast trepalnic in obrvi lahko naročite na spletni strani www.Lux-Cosmetics.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07. Sedaj ga lahko dobite po promocijski ceni in to kar s 50 % popustom. Izkoristite to priložnost, saj vam ob prvem nakupu pripada tudi 30-dnevna garancija, kar pomeni, da lahko v primeru nezadovoljstva serum preprosto vrnete in dobite denar nazaj. Poskrbite za svoj videz, ki vas bo že po nekaj tednih uporabe seruma razveseljeval z odlično urejenimi obrvmi in dolgimi ter gostimi trepalnicami. 

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1