Slovenija
Oglas

Pozor! Samo za ženske!

Ljubljana, 10. 03. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

8. marca smo praznovali dan žena, dan, ki je posvečen vsem ženskam, ki vsak dan prispevajo k družbi in skrbijo za milijon stvari.

Pogosto pa pozabljamo na to, kako pomembno je, da si ženske tudi same vzamemo čas zase in za svoje zdravje.

Zakaj je pomembno skrbeti zase?

Skrb zase je pomembna, ker nam pomaga ohranjati fizično in mentalno zdravje, pa tudi našo samozavest in srečo. Življenje v hitrem tempu lahko povzroča stres, izčrpanost in utrujenost, ki se lahko kaže v različnih oblikah. Zato je pomembno, da si vzamemo čas zase in se osredotočimo na to, kar nas osrečuje.

LF

Skrb za telo

Eden izmed najboljših načinov za boljše počutje je redna vadba. Vadba nam ne pomaga le ohranjati telesne pripravljenosti, ampak tudi zmanjšuje stres, izboljšuje razpoloženje in povečuje samozavest. Poleg tega lahko s tem, ko skrbimo za svoje telo, izboljšamo tudi svoje počutje, kar pa nam lahko pomaga pri samozavesti in sreči.

Skrb za um

Vsakodnevni stres in težave lahko vplivajo na naše mentalno zdravje, zato je pomembno, da si vzamemo čas zase in se osredotočimo na svoje misli in občutke. Meditacija, joga, branje knjig in pisanje dnevnika so nekateri načini, kako si lahko pomagamo pri skrbi za naše misli. Poleg tega lahko tudi pogovor s prijatelji ali terapevtom pomaga pri soočanju s težavami in stresom.

Skrb za lepoto

Skrb za lepoto ni le o površinska stvar, ampak vpliva tudi na samozavest in občutek dobrega počutja. Ko se počutimo dobro v svoji koži, se to lahko odraža tudi navzven. Obstaja veliko načinov, kako lahko skrbimo za svojo lepoto, od osnovne higiene, do nege kože in las, do ličenja in oblačenja. Vendar pa je pomembno, da si vsaka ženska najde svoj lastni slog in se počuti udobno v svoji koži. Kadar se počutimo dobro v svoji koži, se lahko počutimo bolj samozavestno in zapeljivo.

Zakaj si moramo vsak dan privoščiti nekaj lepega?

Poleg skrbi zase je pomembno, da si vsaka ženska vsak dan privošči nekaj lepega. To lahko vključuje majhne stvari, kot so obisk kavarne s prijatelji, nakup rož, ogled filma, ki ga imamo radi, ali pa večje stvari, kot so potovanje, masaža ali nakupovanje. Razlog za to je preprost - vsaka ženska si zasluži biti srečna in uživati v življenju.

LUX-FACTOR izdelki po najugodnejši ceni 

Ob mednarodnem dnevu žensk so pri kozmetični znamki Lux-Factor sklenili naredili nekaj prav zares posebnega. Tenutno imajo v ponudbi kar 7 različnih izdelkov za popolno razvajanje in na čisto vse izdelke lahko koristite eksluzivno kodo za 18 % popust, ki je redkokdaj na voljo. Na spletni strani ali preko telefona 01 777 41 07 povejte, da imate kodo za 18 % popust: POWER. Ker si zaslužite samo najboljše in ker vemo, da boste nad katerimkoli izdelkom blagovne znamke Lux-Factor preprosto navdušeni. 

LF

7 IZDELKOV ZA RAZVAJANJE KOŽE IN TELESA

- Krema 4D Hyaluron bo poskrbela, da bo vaša koža vedno temeljito nahranjena in sijoča. Zaradi odlične hialuronske kisline bo z rednim nanosom preprečila vse gubice in starostne pege, ki so drugače zaradi procesa staranja skoraj neizogibne na vsakem obrazu. 

- Serum za rast trepalnic Eyelash bo zagotovil bujne, močne in temnejše trepalnice. Že po 2-4 tednih redne uporabe, boste ugotovili, da sploh več ne potrebujete maskare, saj se boste vsako jutro zbujali s čudovitimi naravnimi trepalnicami. Dodatni plus? Serum lahko uporabljate tudi na svojih obrveh in si s tem zagotovite popoln videz brez dodatnega zapravljanja časa z urejanjem. 

- Prehransko dopolnilo Procollagen vsebuje več kot 13 sestavin v eni kapsuli in ravno zaradi tega omogoča, da svojemu telesu privoščite vse, kar potrebuje za optimalni razvoj in izboljšan imunski sistem. Poleg tega pa bo klinično testiran kolagen v prehranskem dopolnilu poskrbel za sijočo kožo, gostejše lase in močnejše nohte. 

- Luksuzna krema 4D Caviar – kaviar je eden izmed najdragocenejših sestavin in bo vašo kožo po redni uporabi dobesedno prenovil. Že sama struktura kreme je izjemno bogata in ustreza prav vsem tipom kože. 4D Caviar vsebuje skrbno izbran in dermatološko testiran izbor sestavin, ki dokazano odlično učinkujejo na vašo kožo in njen izgled. 

- Kremi za roke Aqua in Royal – če še vedno iščete najboljšo kremo za roke, ki se bo hitro vpila in bo vašim rokam v trenutku omogočila mehkobo in preprečila srbenje, morate preizkusiti vlažilno kremo Aqua ali anti-age hranilno kremo Royal. Že po nekaj dneh boste očarani nad mehkobo in nežnostjo svojih rok. 

- Mazilo za tetovažo – za vse lastnike tatujev imamo profesionalno mazilo za tetovaže, ki bo preprečilo neizbežno bledenje vašega tatuja, saj vsebuje izvrsten miks sestavin, ki ohranja čiste linije, žive barve in enakomernost tetovaže. 

LF

Zaslužite si samo najboljše 

S skrbjo za telo, um in lepoto, si lahko pomagamo pri ohranjanju fizičnega in mentalnega zdravja ter povečanju samozavesti in sreče. Poleg tega si moramo vsak dan privoščiti nekaj lepega, kar nam pomaga pri ohranjanju sreče in dobrega počutja. Pomembno je, da si vsaka ženska najde svoj način skrbi zase in se osredotoči na stvari, ki jo osrečujejo in ji dajejo energijo.

Za vse, ki boste danes oddali naročilo preko spletne strani www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07 ter zraven vpisali kodo: POWER boste dobili 18 % popust na celotni nakup 

Pozor! Akcija je časovno omejena in poteka samo še do nedelje, 12. marca. 


Naročnik oglasa je Combokin.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3